14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Γιατί άμα θες να πας, δεν πας και γιατί το δηλώνεις;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αιχμές του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για χθεσινή δήλωση στον «αέρα» της Ελένης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, τα όσα είπε χθες στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Γιατί κάποιος που θέλει να μιλήσει με κάποιον εκτός φακού… Μου θυμίζει την Ελένη, που έλεγε πέρυσιω “εγώ θέλω να πάω στο πάρτι της κόρης της Θεοδωρίδου”, που είχε έκθεση με πίνακες, “αλλά δεν πήγα”. Γιατί άμα θες να πας, δεν πας; Και γιατί το δηλώνεις; Δηλαδή, αν θες να μιλήσεις με κάποιον εκτός τηλεόρασης, γιατί δεν το κάνεις;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Το να μην πάει στην εκπομπή της, το καταλαβαίνω, αλλά αν θες να μιλήσεις στο τηλέφωνο… Δεν θα σηκώσει ο Μικρούτσικος το τηλέφωνο, αν τον πάρει η Μενεγάκη;».

Είχε προηγηθεί ο σχολιασμός της συνέντευξης του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στο «Mega Καλημέρα» στην εκπομπή της Ελένης χθες. Η Ελένη Μενεγάκη απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Ανδρέα Μικρούτσικο να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή της, αφού πήγε στην Ελεονώρα Μελέτη και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μπορώ να πω κάτι παιδιά; Θα μου πεις… Πάρε τηλέφωνο και ζήτα τον! Θα το πω. Ανδρέα, πήγες στη Σίσσυ Χρηστίδου, πήγες στην Ελεονώρα Μελέτη. Κι εγώ στο Mega είμαι. Εγώ κι αν θέλω να τον δω… Θέλω πραγματικά πολύ να τον δω. Επειδή είμαστε πολλές ώρες της ημέρας εδώ μέσα και πολλές φορές θέλω να πω πράγματα κι αντί να πάρω τηλέφωνο να τα πω, τα λέω εδώ μέσα. Εγώ θέλω να μιλήσω μαζί του εκτός φακού. Δηλαδή, θέλω να μιλήσω μαζί του» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό