15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές, την τιμή και τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με το κορεατικό The Elec, αυτές οι πληροφορίες θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση Unpacked για την παρουσίαση του Galaxy Z Fold 6 τον Ιούλιο και το wearable θα κυκλοφορήσει μαζί με τα αναδιπλούμενα της Samsung στις αρχές Αυγούστου.

Η παρουσίαση των αναδιπλούμενων πέρυσι έγινε στις 26 Ιουλίου και κυκλοφόρησαν στις 11 Αυγούστου. Κατά σύμπτωση, ωστόσο, 26 Ιουλίου-11 Αυγούστου είναι ακριβώς η ώρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, οπότε η Samsung πρέπει να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα.

Και μάλλον θα γίνουν όλα νωρίτερα.

Η Samsung είναι επίσημος Παγκόσμιος Ολυμπιακός Συνεργάτης και αυτή η σύμβαση ισχύει μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028. Επιπλέον, το επίσημο θέμα της Samsung για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τώρα είναι “Το ανοιχτό πάντα κερδίζει”. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό οι 25 αθλητές από την ομάδα Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες να φορούν το νέο Samsung Galaxy Ring και κρατούν τα νέα αναδιπλούμενα, εάν η εταιρεία θελήσει να επωφεληθεί πλήρως από τη συνεργασία της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δυστυχώς, ωστόσο, το Ring μάλλον θα έχει περιορισμένη λειτουργικότητα κατά την κυκλοφορία. Σύμφωνα με γνώστες της τοπικής βιομηχανίας, η Samsung ετοιμάζει μια αρχική παρτίδα 400.000 μονάδων Galaxy Ring και θα έχει εννέα μεγέθη για να διαλέξετε. Καθώς δεν αποτελείται από δύσκολα εξαρτήματα και δεν είναι δύσκολο προϊόν στην παραγωγή, η Samsung πιθανώς θα αυξήσει την παραγωγή εάν δει ότι η ζήτηση υπερβαίνει τις προβλέψεις της.

Το έξυπνο wearable ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει με την πλήρη σειρά λειτουργιών ιατρικού επιπέδου που θα μπορούσαν να έχουν οι αισθητήρες του. Η Samsung αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του Galaxy Ring τον Μάιο και χρειάζεται περίπου ένας χρόνος για να μπορέσει ο FDA να το κατατάξει ως ιατρική συσκευή, με τη διαδικασία να ξεκινά συνήθως το φθινόπωρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό