17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βαθμολογική «ανάσα» για τον Παναιτωλικό, πήρε τρίποντο στην Τρίπολη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναιτωλικός «καίγεται» για βαθμούς και μπόρεσε να πάρει μία άκρως σημαντική νίκη στην Τρίπολη. Οι Αγρινιώτες χάρις σε γκολ των Ντίας (31′) και Ζοάο Πέδρο (67′) κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» με 2-0. Ο Αστέρας πάλεψε να μπει και πάλι στο ματς και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι Αρκάδες παραμένουν πρώτοι στα Play Out με 34 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους 30 βαθμούς και είναι πλέον στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την Κηφισιά.

Η πρώτη τελική του αγώνα ήταν στο 4΄με τον Λομόνακο για τον Παναιτωλικό, αλλά ο Τσιφτσής μπλόκαρε εύκολα. Οι Αγρινιώτες είχαν μπει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Αστέρα. Στο 21′ ο Μπαρτόλο εκτέλεσε φάουλ, ο Ατιένθα έκανε τακουνάκι και ο Τσάβες απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Παναιτωλικός πίεζε για ένα γκολ και το πέτυχε τελικά στο 21′. Ο Τορεχόν έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Χουάνπι έκανε το τακουνάκι, ο Ντίας κατέβασε εξαιρετικά και νίκησε τον Τσιφτσή για το 0-1. 

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει φουριόζοι και στο 56′ είχαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Ο Ντίας έβγαλε την κάθετη πάσα στον Λομόνακο, εκείνος σούταρε από καλό σημείο, αλλά ο Χουχούμης τον πρόλαβε τελευταία στιγμή και με προβολή δεν τον άφησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο, προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Οι Αρκάδες ωστόσο, δεν στάθηκαν τυχεροί, καθώς ο Παναιτωλικός σκόραρε στην επόμενη τελική του προσπάθεια. Ο Γιαμπλόνσκι έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, αυτή έφτασε στον Ντίας, ο οποίος έπαιξε κάθετα και ο Ζοάο Πέδρο νίκησε τον Τσιφτσή σε τετ α τετ.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε μεγάλη ευκαιρία στο 79′ για να μειώσει. Ο Ρεγκκίς έκανε τη σέντρα, ο Άλβαες σούταρε με τον Τσάβες να αποκρούει εντυπωσιακά. Οι Αρκάδες πίεζαν για να βρουν ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον Παναιτωλικό να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με 2-0.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής – Λύρατζης, Ατιένθα, Καστάνιο, Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι, Γκος – Παλάσιος, Μπαρτόλο, Ρεγκίς – Μιριτέλο

Παναιτωλικός: Τσάβες – Μαυρίας, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε, Τορεχόν – Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι – Λομόνακο, Ντίας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό