20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Kαρφιά» Μπέου για Άρειο Πάγο: «Για τα μάτια του κόσμου εισαγγελικές παραγγελίες τέτοιου είδους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε για τις καταστροφές που άφησε το πέρασμα του «Daniel» στη Θεσσαλία αλλά και για την εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου, τονίζοντας ότι γίνεται για τα μάτια του κόσμου.

Εισαγγελική παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για στοχευμένες έρευνες των εισαγγελικών Αρχών για συγκεκριμένα έργα που δεν έγιναν ή που έγιναν με κακοτεχνίες και για κακοδιαχείριση εκατομμυρίων ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία.

Στην παραγγελία της ζητά να διερευνηθεί τι έκαναν οι αρχές για να προστατεύσουν τους πολίτες, αν διατέθηκαν για τους σκοπούς που έπρεπε τα λεφτά για τα αντιπλημμυρικά έργα, αν έχουν καθυστερήσει κι αν ναι γιατί ; Πως συγκεκριμένα έργα που έγιναν μετά τον Ιανό τα πήρε το νερό στην πρόσφατη θεομηνία;

Ο δήμαρχος του Βόλου κλήθηκε να σχολιάσει στη τηλεόραση του Alpha αυτή την εισαγγελική παραγγελία και είπε ότι η εμπειρία έχει δείξει ότι όλα αυτά γίνονται για τα μάτια του κόσμου.

«Θέλω να πω κάτι για την εισαγγελική παραγγελία. Καλοδεχούμενη είναι αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια ότι τέτοιου είδους παραγγελίες είναι για τα μάτια του κόσμου. Εγώ προσωπικά θα φανώ αρωγός. Σε ότι θέλει εγώ θα βοηθήσω και μακάρι να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι… Δεν πρέπει πάντα να υπάρχει κάποιος που να φταίει, αλλά καλό είναι η Εισαγγελία να ψάξει και εμείς εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε την έρευνα» είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό