17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Kαι άμεσα παραδοτέο και με πολύ μεγάλο όφελος το Opel Crossland

Ειδήσεις Ελλάδα

H νέα γενιά του Opel Crossland είναι ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη καρδιά της κατηγορίας των SUV μοντέλων, προσφέροντας σημαντικές λύσεις σε όλους τους τομείς. Με ευελιξία που εντυπωσιάζει και σύγχρονο design που συνδυάζει τη καλαισθησία με τον δυναμισμό. Το απόλυτα εργονομικό εσωτερικό, προσφέρει πρακτικότητα και άπλετους χώρους για όλη την οικογένεια, με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Παράλληλα η ποιότητα τόσο των υλικών όσο και της κατασκευής, αποδεικνύουν στη πράξη τη πολύ σημαντική και μελετημένη δουλειά που έχει γίνει από τους ανθρώπους της Opel.

To πιο σημαντικό ωστόσο είναι πως τώρα το Opel Crossland γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα έκδοση Family Edition, με τον αποδοτικό κινητήρα 1.2 Turbo με τους 110 ίππους και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα, στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Edition περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός (ECC) και Sight & Light Pack. Επιπλέον, το Opel Crossland γίνεται και πιο προσιτό με το πρόγραμμα FamilyTime, για όφελος έως €2.000 ανάλογα με την έκδοση.

Το SUV της Opel προσφέρεται με άμεση παράδοση σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού, κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνετε ακόμη και διακοπές να φύγετε μαζί του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό