16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

JLR Subscription: Ευελιξία χωρίς δεσμεύσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν συνδρομητικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς μακροχρόνια δέσμευση. Οι υπηρεσίες αυτές, συνήθως, περιλαμβάνουν την ενοικίαση του αυτοκινήτου, τη συντήρηση, τον κύκλο κατανάλωσης καυσίμων και άλλα έξοδα. Η μηνιαία δόση είναι ως επί το πλείστον σταθερή και προσαρμόζεται ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου που επιλέγει κάποιος.

Η συνδρομή, με λίγα λόγια, επιτρέπει στον πελάτη να επιλέξει τη διάρκειά της και το συγκεκριμένο μοντέλο οχήματος που επιθυμεί.  Προσφέρει ευελιξία και ευκολία, καθώς μπορεί να μεταβεί σε διαφορετικό μοντέλο οχήματος εάν το επιθυμεί ή να τερματίσει τη συνδρομή όταν δεν το χρειάζεται πλέον.

Στα μέτρα του πελάτη

Μια πολύ ξεχωριστή πρόταση, σε αυτό το πλαίσιο, που επιγράφεται Subscription, έρχεται από την Jaguar Land Rover. Είναι ιδανική για περιπτώσεις στελεχών εταιρειών που καλούνται να εργαστούν στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα μικρότερο από αυτό που συναντάμε στο παραδοσιακό leasing. Επίσης, είναι μια εξαιρετική λύση για όποιον δεν είναι απολύτως σίγουρος αν το αυτοκίνητο που σκέφτεται να αποκτήσει καλύπτει τις ανάγκες του και θέλει να δοκιμάσει πώς είναι η «συνύπαρξη» για κάποιο διάστημα, -δοκιμαστικά-, πριν προβεί σε αγορά (πχ, σε περίπτωση αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος).

Πρόκειται, επί της ουσίας, για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση, με μία σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα, εκτός από τα καύσιμα ή/και το κόστος φόρτισης.

Πέρα από τα συνηθισμένα

Κρίνεται, πράγματι, ως μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τους πελάτες, συγκριτικά με την κλασική χρηματοδοτική μίσθωση, καθώς προσφέρει πάνω από όλα ευελιξία. Ο πελάτης αποφασίζει πόσο καιρό επιθυμεί να οδηγεί το αυτοκίνητο της επιλογής του. Μπορεί να επιλέξει μεταξύ 6, 12, 18 ή 24 μηνών με 3 μήνες προειδοποίηση πριν από τη λήξη της περιόδου.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η τιμή περιλαμβάνει όλα τα έξοδα για ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, φθορά, συντήρηση και εποχιακά ελαστικά. Χωρίς προκαταβολή ή κόστος εγγραφής στην υπηρεσία.

Είτε, λοιπόν, κάποιος χρειάζεται ένα premium σπορ αυτοκίνητο Jaguar είτε ένα υπέροχο πολυτελές SUV Jaguar ή Land Rover (Range Rover, Defender, Discovery), κορυφαία μοντέλα είναι, ήδη, διαθέσιμα ως συνδρομητικά για μεγαλύτερη ευελιξία. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή να εγγραφείτε στο JLR Subscription, μπορείτε να επισκεφτείτε τους επίσημους ιστοτόπους της Jaguar Land Rover και να επιλέξετε Jaguar Subscription και Land Rover Subscription αντίστοιχα ή να επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία της JLR.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό