35.6 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

J2Us: Το κοινό αποθέωσε Σωτήρη και Φειδία, τους θέλει νικητές και τα έβαλε με τους κριτές

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κοκλοvision της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στην Eurovision με τραγούδια που άφησαν εποχή, με απούσα τη Δέσποινα Βανδή και με την αλλαγή στην αποχώρηση και ψηφοφορία που μάλλον μας έδειξε τους νικητές.

Μπορεί στην πραγματική Eurovision, o θεσμός από διαγωνισμό τραγουδιού να έχει πάρει μεγάλες πολιτικές διαστάσεις και ο αποκλεισμός του Ολλανδού και φαβορί Joost Klein να έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, όμως στην δική μας Koklovision του Just the 2 of Us, η ανατροπή στην αποχώρηση και η νίκη τη βραδιά με τραγούδια της Eurovision μάλλον πρόδωσε τους νικητές.

Eκτός Eurovision o europapa Joost Klein

Αυτή τη στιγμή διερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορά τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι να δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο σχετικά με αυτό και θα ενημερώσουμε όταν μας δοθεί η ευκαιρία», ήταν η πρώτη ανακοίνωση της Eurovision για τον Joost Klein ενώ μερικές ώρες αργότερα ήρθε και ο αποκλεισμός της Ολλανδίας και επίσημα από τη Eurovision, για το περιστατικό που αφορά στην στάση του τραγουδιστή απέναντι στην εκπρόσωπο του Ιραήλ.

https://www.instagram.com/p/C6zGdmANZ51/Απούσα η Δέσποινα Βανδή στο Just the 2 of Us

H Δέσποινα Βανδή απουσίαζε από αυτό το Eurovision live του Just, μιας και συνεχίζει τις συναυλίες της στο Ντίσελντορφ στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Τη θέση της Δέσποινας στην κριτική επιτροπή του show του Alpha πήρε ο Γιώργος Αρσενάκος της Panik και καλός φίλος της Βανδή.

https://www.instagram.com/reel/C6zCEOeIsy7/

Εννοείται πως στη βραδιά αυτή ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι ενώ στη βραδιά αυτή είδαμε και τον Σαρμπέλ επί σκηνής αλλά και την Καλομοίρα.

https://www.instagram.com/reel/C6zTzi9Loxo/

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση, ήταν η αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας της Παρασκευής αυτής στο J2us που μάλλον πρόδωσε και τους φετινούς νικητές. Τι εννοούμε!

Η ανατροπή με την αποχώρηση και οι νικητές του κοινούhttps://www.instagram.com/p/C6zbUl2o_SI/

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως στην Koklovision δεν θα υπάρξει αποχώρηση ζευγαριού αλλά οι κριτές έβαλαν κανονικά βαθμολογίες, σαν να βρισκόμαστε στην πραγματική Eurovision. Ταυτόχρονα, άνοιξε και το just vote, ένα άτυπο eurovision televoting για το κοινό που κλήθηκε να ψηφίσει το ζευγάρι που ξεχώρισε. Έτσι, οι ψήφοι χωρίστηκαν ανάμεσα σε κριτές και κοινό.

Σωτήρης- Φειδίας: To κοινό έχει βρει τους νικητές του

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως το κοινό που θα πάρει το 12αρι συνολικά από τις ψήφους θα έχει ασυλία το επόμενο Σάββατο.

Δύο ζευγάρια είχαν ισοβαθμία για τους 10 βαθμούς από τη βαθμολογία των κριτών και αυτά δεν είναι άλλα από τους Σωτήρη – Φειδία και τους Γιάννη – Σοφία. Το 12αρι οι κριτές το έδωσαν στον Ίαν Στρατή και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που είχαν νωρίτερα ροκάρει στη σκηνή ως άλλοι Lordi.

Το κοινό από την πλευρά του έδωσε το 10αρι στον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου ενώ το 12αρι του κόσμου πήγε στον Σωτήρη και τον Φειδία που είχαν χορέψει και τραγουδήσει το Shake it του Σάκη Ρουβά.

Στην τελική κατάταξη ο Σωτήρης με τον Φειδία πήραν 12αρι και διασφάλισαν ασυλία για το επόμενο live και απέδειξαν πόσο αγαπητοί είναι στο κοινό ενώ στα σχόλια ο κόσμος μιλάει για τους φετινούς νικητές του Just. Μπορεί οι κριτές να τόνισαν πως έλειψε ενέργεια και αυτό το κάτι παραπάνω από τα δύο παιδιά, ο κόσμος όμως με τα σχόλιά του έχει άλλη γνώμη.

Από την άλλη, Ίαν και Πηνελόπη φαίνεται πως δεν έχουν τη δυναμική που όλοι πιστεύουν στον κόσμο και θα δυσκολευτούν να κάνουν την ανατροπή στο τέλος.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό