21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

iPhone SE 4: Concept render βίντεο αποκαλύπτει Action Button και 48MP κάμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πολυσυζητημένο iPhone SE 4 αναμένεται να μοιάζει με το iPhone 14 με μια πολύ σημαντική διαφορά, την πίσω κάμερα που θα διαθέτει.

Ο σχεδιαστής 4RMD δημιούργησε ένα concept render του iPhone SE 4 που μοιάζει με το iPhone 14, έχοντας μέχρι και την εγκοπή TrueDepth Camera στο επάνω μέρος της οθόνης.

Μια μεγάλη αλλαγή αφορά στο σύστημα της κάμερας του smartphone. Aντί για δύο που έχει στο iPhone 14, υπάρχει μόνο μία κάμερα 48MP στο iPhone SE 4 με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K. Άλλα χαρακτηριστικά που βασίζονται στη φωτογραφία που περιλαμβάνονται σε αυτό το concept είναι η Νυχτερινή λειτουργία, η Macro φωτογραφία για τις πολύ κοντινές λήψεις και η λειτουργία Cinematic. Η τελευταία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν με μικρό βάθος πεδίου και να διαθέτουν μεταβάσεις εστίασης όπως είναι στις ταινίες ή την τηλεόραση.

Το concept render του iPhone SE 4 διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών και μπαταρία 3240 mAh. Αυτή είναι λίγο μικρότερη από την μπαταρία των 3279 mAh του iPhone 14, αλλά αρκετά μεγαλύτερη από τη χωρητικότητα της μπαταρίας 2018 mAh στο iPhone SE 3.

Η τελευταία φήμη θέλει το iPhone SE 4 να διαθέτει το Action Button που βρίσκεται στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Αυτό αναφέρεται και στο βίντεο του concept render. Με το Action Button, ένας χρήστης της σειράς iPhone 15 Pro μπορεί να επιλέξει ποια εργασία θα ενεργοποιηθεί όταν πατηθεί το κουμπί. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν αυτή τη στιγμή:

Λειτουργία προσβασιμότηταςΜεγέθυνσηΦακόΦωτογραφική μηχανήFocusΑθόρυβη λειτουργίαΦωνητικό σημείωμαΣυντόμευσηΚαμία ενέργεια

Αυτό το χαρακτηριστικό δε βρέθηκε στο iPhone 14 και στο iPhone 14 Pro Max. Το concept render περιλαμβάνει τη νέα θύρα φόρτισης USB-C και το βίντεο που δημιούργησε ο σχεδιαστής λέει ότι το τηλέφωνο θα φτάνει στο 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Αυτό το concept iPhone SE 4 τροφοδοτείται από το 4nm A16 Bionic, το chipset που βρίσκεται στα iPhone 15 και iPhone 15 Plus. Ο σχεδιαστής συμπεριέλαβε, μάλιστα, μια φανταστική ημερομηνία κυκλοφορίας τον Νοέμβριο του 2024 μαζί με μια φανταστική τιμή 499 $. Θυμίζουμε ότι η Apple πουλούσε το iPhone SE 3 για 429 $ όταν κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό