24.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

iPhone Mini: Πέφτουν τίτλοι τέλους μετά την εκδήλωση της Apple;

Ειδήσεις Ελλάδα

H Apple παρουσίασε το iPhone 12 mini το 2020, χαροποιώντας τους λάτρεις των compact τηλεφώνων. Ακολούθησε το iPhone 13 mini ένα χρόνο αργότερα αλλά τώρα, τρία χρόνια αργότερα, μπορεί να φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής της συσκευής των 5,4 ιντσών.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το απόθεμα του iPhone 13 mini εξαντλείται, με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ να αναφέρει εκτίμηση αποστολής 2-3 εβδομάδων για ορισμένα μοντέλα και ακόμη και 6-8 εβδομάδες για μερικά άλλα. Αυτή ακριβώς η έλλειψη υποδηλώνει ότι το iPhone 13 mini ενδέχεται να διακοπεί αφότου η Apple ανακοινώσει τη νέα σειρά iPhone 15 στην εκδήλωσή της “Wonderlust” την Τρίτη.

I just want to say that I hate you all for not buying the iPhone mini resulting in its cancellation and I’ll never forgive you for it.

— Snazzy Labs (@SnazzyLabs) September 6, 2023

Θυμόμαστε ότι η Apple δεν κυκλοφόρησε πέρυσι ένα iPhone 14 mini αλλά προτίμησε να βγάλει το Plus μοντέλο. Ωστόσο, διατήρησε διαθέσιμο το iPhone 13 mini, με τιμή από 599 $ στις ΗΠΑ για όσους ήθελαν ένα φθηνότερο iPhone.

Τον Απρίλιο του 2022, η ερευνητική εταιρεία CIRP υπολόγισε ότι το iPhone 13 mini αντιπροσώπευε μόλις το 3% των συνολικών πωλήσεων iPhone 13 στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα mini, έχουν πολύ λίγο χρόνο μπροστά τους, καθώς μοιάζει πολύ πιθανό η σειρά να διακοπεί μετά την παρουσίαση του iPhone 15.

Η νέα σειρά θα αποτελείται από το iPhone 15 6,1 ιντσών, το iPhone 15 Plus 6,7 ιντσών, το iPhone 15 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 15 Pro Max 6,7 ιντσών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό