18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

iPhone 16 Pro: Σχεδιαστικά σκίτσα δείχνουν πόσο διαφέρει από το iPhone 15 Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

H Apple συνηθίζει να παίζει εκ του ασφαλούς στη σχεδίαση των συσκευών της. Έχει βρει το στυλ και το premium ύφος που ταιριάζει στο brand και δεν προχωρά σε μεγάλες αλλαγές. Γι’ αυτό, ήταν λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η εταιρεία θα επέλεγε μια περίεργη σχεδίαση που μοιάζει με fidget-spinner για το iPhone 16 Pro.

Τώρα, η φήμη αυτή καταρρίπτεται από render βασισμένα σε CAD που διέρρευσαν και βρέθηκαν στα χέρια της 91 Mobiles, μαζί με τις διαστάσεις της συσκευής.

Το δημοσίευμα απεικονίζει την εικόνα ενός τηλεφώνου που μπορεί να μοιάζει με τον προκάτοχό του με την πρώτη ματιά, αλλά θα είναι αισθητά διαφορετικό.

Kαταρχάς, το iPhone 16 Pro φημολογείται ότι έχει διαστάσεις 149,6×71,4×8,4 χιλιοστά, κάτι που θα το κάνει ελαφρώς ψηλότερο, φαρδύτερο και παχύτερο από το iPhone 15 Pro, το οποίο έχει διαστάσεις 146,6×70,6×8,25 χιλιοστά. Η οθόνη αναμένεται επίσης να αυξηθεί σε μέγεθος από 6,1 ίντσες σε 6,3 ίντσες.

Σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα, το μεγαλύτερο μέγεθος θα μπορούσε επίσης να κάνει το τηλέφωνο ελαφρώς βαρύτερο.

Το νέο μοντέλο θα διατηρήσει το Action Button του iPhone 15 Pro, αλλά το προσαρμόσιμο κουμπί στο νέο μοντέλο θα είναι λίγο μεγαλύτερο. Το φημολογούμενο Capture Button, από την άλλη, το οποίο θα χρησιμεύει ως ειδικό κουμπί για χειριστήρια φωτογραφίας, θα βρίσκεται κάτω από το κουμπί λειτουργίας. Η 91 Mobiles ισχυρίζεται ότι το Capture Button θα είναι capacitive, κάτι που έχει ακουστεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα, αν και ορισμένες φήμες υποστηρίζουν ότι θα είναι μηχανικό.

Η σχεδίαση της κάμερας δεν έχει αλλάξει, ενώ διατηρείται και το Dynamic Island, καταρρίπτοντας τις φήμες που έλεγαν ότι θα είχε μια οπή διάτρησης.

Συμπερασματικά, στο επερχόμενο iPhone 16 Pro η οθόνη μεγαλώνει και οι χρήστες θα αποκτήσουν ένα εντελώς νέο κουμπί για την κάμερα που θα δώσει στο τηλέφωνο μια αίσθηση επαγγελματικής κάμερας. Αυτό μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες του iPhone 16 Pro να γίνει το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα της χρονιάς.

Το smartphone φημολογείται επίσης ότι διαθέτει κάμερα 48MP ultrawide, καθώς και την κάμερα τηλεφακού 5x του iPhone 15 Pro Max. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα τροφοδοτείται από το νέο τσιπ A18 Pro που θα βασίζεται στην τεχνολογία N3E 3nm της TSMC.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό