18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

iPhone 16 Pro: Πρωτότυπο δοκιμάζεται με οπή αντί για Dynamic Island

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι η σειρά iPhone 15 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για δύο μήνες, έχουν ήδη ξεκινήσει οι φήμες για τη σειρά iPhone 16 του επόμενου έτους. Σύμφωνα με τον leaker του Χ Majin Bu, η Apple δοκιμάζει ένα πρωτότυπο του iPhone 16 Pro με οπή αντί για το Dynamic Island.

Το Dynamic Island κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι στα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max και φέτος βρίσκεται σε όλα τα μοντέλα του iPhone 15. Είναι δυνατόν να το αποχαιρετήσουμε τόσο γρήγορα;

Apple is testing a iPhone 16 Pro hole punch version, but it may not be finalized. Details will depend on March next year. I guess most likely we won’t see such a version until the iPhone 17 pic.twitter.com/exeo8gWoT0

— Majin Bu (@MajinBuOfficial) November 10, 2023

Σύμφωνα με τον Ross Young, τον αξιόπιστο leaker και CEO της Display Supply Chain Consultants (DSCC), όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα διαθέτουν το Dynamic Island. Τα μεγάλα νέα του επόμενου έτους θα είναι η αύξηση του μεγέθους των οθονών στα μοντέλα Pro, από 6.1 ίντσες στο iPhone 15 Pro σε 6.3 ίντσες στο iPhone 16 Pro και από 6,7 ίντσες στο iPhone 15 Pro Max σε 6.9 ίντσες στο iPhone 16 Pro Max.

Ο Young προβλέπει μεγάλες αλλαγές για το iPhone 17 το 2025, καθώς τότε περιμένει πως τα μη Pro μοντέλα θα ταιριάζουν στο μέγεθος οθόνης με τα Pro. Δηλαδή, εκείνη τη χρονιά τα iPhone 17 και iPhone 17 Pro θα διαθέτουν και τα δύο οθόνη 6.3 ιντσών, ενώ τα iPhone 17 Plus και iPhone 17 Pro Max θα είναι εξοπλισμένα με οθόνη 6.9 ιντσών. Ο Young λέει ότι το Dynamic Island θα βρίσκεται ακόμα στα μη Pro μοντέλα το 2025 και για πρώτη φορά στα λιγότερο ακριβά τηλέφωνα, θα χρησιμοποιηθεί η οθόνη ProMotion 120Hz.

Το 2025, η σειρά iPhone 17 Pro αναμένεται να διαθέτει μια ενσωματωμένη κάμερα Face ID κάτω από την οθόνη με οπή, παρόμοια με αυτή που φημολογείται ότι δοκιμάζεται τώρα στο iPhone 16 Pro. Όσο για το Dynamic Island, οι προβλέψεις του Young δεν δείχνουν ότι η λειτουργία αυτή θα εμφανίζεται στη σειρά iPhone 17 Pro.

Aν και το Dynamic Island προκάλεσε ενθουσιασμό όταν παρουσιάστηκε κατά την αποκάλυψη της σειράς iPhone 14 το 2022, οι πραγματικές δυνατότητες της λειτουργίας φαίνονται ανεπαρκείς.

Στο tweet του, ο Majin Bu επισημαίνει ότι η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα χρησιμοποιήσει την οπή για τα μοντέλα iPhone 16 Pro του επόμενου έτους. Αναφέρει επίσης ότι, σύμφωνα με τις πηγές του, το Dynamic Island θα μπορούσε να επιστρέψει στα μοντέλα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Γράφοντας για τη δοκιμή της οπής στο iPhone 16 Pro, λέει: “Ωστόσο, είπα μόνο ότι δοκιμάζουν αυτή την έκδοση, αλλά είναι πολύ απίθανο να κυκλοφορήσει.”

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό