17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

iPhone 16 Pro: Νέα διαρροές αποκαλύπτουν μεγαλύτερες οθόνες – Τι να περιμένουμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και είναι ακόμα πραγματικά πολύ νωρίς, οι προδιαγραφές οθόνης των iPhone της επόμενης χρονιάς κυκλοφόρησαν από πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο tipster του “X” Revegnus δημοσίευσε ορισμένα δεδομένα σχετικά με τις οθόνες και για τα τέσσερα μοντέλα της σειράς iPhone 16 του 2024. Ο tipster αναφέρει πως τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα αποκτήσουν μεγαλύτερες οθόνες, 6,27 ιντσών και 6,86 ιντσών αντίστοιχα. Και τα δύο θα είναι πάνελ LTPO 120 Hz.

Ειδικά για το iPhone 16 Pro Max, αυτό το μέγεθος οθόνης είναι πραγματικά δύσκολο να το πιστέψει κανείς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε επόμενες πληροφορίες για να το εκλάβουμε ως πραγματικότητα.

Όσον αφορά στα απλά iPhone 16 και iPhone 16 Plus, η ίδια πηγή αναφέρει ότι θα πρέπει να περιμένουμε τα ίδια μεγέθη 6,12 ιντσών και 6,69 ιντσών και τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης LTPS 60 Hz. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από τον έγκυρο αναλυτή της βιομηχανίας οθονών Ross Young, ο οποίος είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants (DSCC), και είπε επίσης ότι το Pro Motion θα έρθει στα μη-Pro μοντέλα το 2025.

Για τα μοντέλα της σειράς iPhone 16, θα πρέπει να περιμένουμε το Dynamic Island να βρίσκεται στο κάθε ένα από αυτά. Κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Σύμφωνα με τον Revegnus, θα έρθει με “μερικές βελτιώσεις στα widgets”.

Αν και δεν αναφέρεται από τoν tipster, άλλες φήμες γύρω από τη σειρά iPhone 16 περιλαμβάνουν τη συσκευασία και των τεσσάρων νέων τηλεφώνων με το ίδιο chipset 3nm A18 Pro. Για τα μοντέλα του 2022 και του 2023, η Apple έδωσε στα τελευταία μοντέλα Pro τα πιο πρόσφατα τσιπ, ενώ στις μονάδες που δεν ήταν Pro τα τσιπ που χρησιμοποιήθηκαν από τα μοντέλα Pro του προηγούμενου έτους.

Η Apple αναμένεται επίσης να προσθέσει τον φακό περισκοπίου 5x Tetraprism στο iPhone 16 Pro τον επόμενο χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση της τεχνολογίας φέτος στο iPhone 15 Pro Max.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό