24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

iPhone 16: Mάθαμε τι θα κάνει το νέο Capacitive Button

Ειδήσεις Ελλάδα

Πληροφορίες για το τι θα κάνει το αναμενόμενο Capture Button στο iPhone 16 της επόμενης χρονιάς έδωσε ο Mark Gurman του Βloomberg.

Στο ενημερωτικό του δελτίο Power On, ο αναλυτής αποκάλυψε πως το νέο κουμπί θα μπορεί να καταγράφει βίντεο. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως τα μοντέλα iPhone 16 θα περιλαμβάνουν ένα “νέο αποκλειστικό κουμπί για τη λήψη βίντεο”. Η λειτουργία του κουμπιού λήψης υποδηλώνεται φυσικά στο όνομα, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται ο σκοπός ύπαρξής του.

Με βάση τα πρωτότυπα iPhone 16 που διέρρευσαν, το Capture Button θα βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά του iPhone 16. Θα αντικαταστήσει την κεραία mmWave σε μοντέλα iPhone των ΗΠΑ, η οποία θα μεταφερθεί στην αριστερή πλευρά της συσκευής κάτω από τα κουμπιά έντασης ήχου και Action.

To Capture Button θα είναι ένα capacitive κουμπί με απτική ανάδραση αντί για μηχανικό κουμπί και αναμένεται να περιλαμβάνει έναν αισθητήρα δύναμης που μπορεί να αναγνωρίσει την πίεση.

Το νέο κουμπί θα είναι και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 16. Είναι λογικό η Apple να θέλει να κάνει την εγγραφή βίντεο πιο γρήγορη και προσιτή με τη νέα δυνατότητα spatial βίντεο και τo επερχόμενο headset Vision Pro που θα αναπαράγει 3D spatial βίντεο που μπορούν να εγγραφούν με το iPhone.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό