23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

iPhone 15 Ultra: Μπορεί να έρθει με κάμερα ζουμ σαν του Samsung Galaxy S23 Ultra

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα φήμη υποστηρίζει ξανά πως το μοντέλο υψηλότερης ποιότητας της Apple θα ονομάζεται iPhone 15 Ultra και όχι Pro Max, όπως οι προκάτοχοί του.

Ο Andrew O’Hara του AppleInsider αναφέρει ότι πολλές πηγές ισχυρίζονται ότι το μοντέλο θα είναι πράγματι γνωστό σαν Ultra. Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι η Apple θέλει να διαφοροποιήσει περισσότερο τα δύο premium μοντέλα και για να αντικατοπτρίζει τις διαφορές, το όνομα Ultra θα χρησιμοποιηθεί για το μεγαλύτερο μοντέλο Pro.

Περιμέναμε ότι το iPhone 15 Ultra θα είχε τηλεφακό περισκοπίου με οπτικό ζουμ 5x έως 6x, αλλά ο O’Hara ισχυρίζεται ότι το zoom θα είναι 10x. Αυτή η πληροφορία το θέτει σε άμεσο ανταγωνισμό με το Samsung Galaxy S23 Ultra, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα με δυνατότητες ζουμ.

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται είναι αν το τηλέφωνο θα έχει αποκλειστικό φακό 10x ή θα χρησιμοποιεί περικοπή αισθητήρα για ζουμ 10x. Υπάρχει επίσης μια μικρή πιθανότητα να έχει φακό μεταβλητού ζουμ για δύο διαφορετικά ζουμ.

Εκτός από το ότι λέγεται ότι θα έχει φωτεινότερη οθόνη από το iPhone 15 Pro, τα δύο κορυφαία μοντέλα θα είναι βασικά τα ίδια. Το Ultra θα έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά αυτό ισχύει ακόμα και τώρα. Τα tweets του O’Hara συμφωνούν με προηγούμενες δημοσιεύσεις που ανέφεραν ότι τόσο το iPhone 15 Pro όσο και το 15 Ultra θα έχουν πλαίσιο από τιτάνιο, action button αντί για διακόπτη σίγασης και το τσιπ A17 Bionic 3 nm.

Ακόμα περιμένουμε να έχουν πιο λεπτά πλαίσια και νέους φακούς κάμερας. Ορισμένα δημοσιεύματα λένε επίσης ότι ο βασικός αποθηκευτικός χώρος θα αυξηθεί στα 256 GB και τα μοντέλα μεγαλύτερης χωρητικότητας ενδέχεται να έχουν 8 GB RAM.

Πολλαπλές αναφορές έχουν δείξει ότι η τιμή του iPhone 15 Pro θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 100 $ και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς μπορεί να είναι ακριβότερο κατά 200 $. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η Apple φέρεται να μειώνει τον όγκο παραγωγής, καθώς η ακριβότερη τιμή ίσως αποθαρρύνει τους αγοραστές. Το νέο όνομα ίσως βοηθήσει την Apple να δείξει ότι το iPhone 15 Ultra είναι πράγματι πολύ καλύτερο από το Pro και αξίζει τα λεφτά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό