21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

iPhone 15 Pro Max: Φήμες για φακό περισκοπίου με οπτικό ζουμ 5-6x

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην κατηγορία των high-end smartphones οι επίδοξοι αγοραστές δίνουν μεγάλη σημασία στο κομμάτι της κάμερας. Γι’ αυτό υπάρχουν τόσο μεγάλες βελτιώσεις από χρόνο σε χρόνο και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας επικεντρώνονται πολύ σε αυτό για τα flaghships τους.

Η Apple, αφού έδωσε στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max την κάμερα 48MP, τώρα προσπαθεί να αναβαθμίσει περαιτέρω προσθέτοντας έναν φακό περισκοπίου. Πρόσφατο άρθρο του MacRumors αναφέρει ότι το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει «φακό περισκοπίου», που θα επιτρέπει «έως και διπλάσιο οπτικό ζουμ».

Aυτή η τεχνολογία αυξάνει την απόσταση που διανύει το φως μέσα στη μονάδα της κάμερας και, κατ’ επέκταση, διευκολύνει μεγαλύτερο οπτικό ζουμ, επομένως είναι big deal για τους λάτρεις της κάμερας.

Αυτή τη στιγμή, το μέγιστο οπτικό ζουμ του iPhone έχει οριστεί στο 3x. Το MacRumors αναμένει τώρα το iPhone 15 Pro Max να διαθέτει “5-6x οπτικό ζουμ”. Ο φακός περισκοπίου θα ξεχωρίσει το iPhone 15 Pro Max από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Apple συνεχίζει την περαιτέρω διαφοροποίηση του Pro και του Pro Max και τη μετατροπή του τελευταίου σε Ultra.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό