22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

iPhone 15 Pro Max: Διέρρευσε η θήκη, αποκαλύπτονται οι σχεδιαστικές αλλαγές

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσο πλησιάζει η κυκλοφορία της σειράς iPhone 15 της Apple, τόσο περισσότερες πληροφορίες διαρρέουν και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Τώρα διέρρευσαν εικόνες από προστατευτική θήκη που προορίζεται για το iPhone 15 Pro Max.

Τις φωτογραφίες μοιράστηκε ο leaker Majin Bu, αποκαλύπτοντας κάποιες από τις σχεδιαστικές αλλαγές που θα φέρει η επερχόμενη premium συσκευή.

Η πιο σημαντική από τις αλλαγές που μπορούμε να δούμε στην εικόνα είναι η μετατόπιση του παραδοσιακού διακόπτη Mute, ο οποίος παρέμεινε αμετάβλητος τα τελευταία 16 χρόνια. Σε προηγούμενα μοντέλα iPhone, ο διακόπτης Mute ήταν τοποθετημένος στην επάνω αριστερή πλευρά της συσκευής, με ένα επίπεδο και στενό οβάλ άνοιγμα στη θήκη για εύκολη εναλλαγή. Ωστόσο, η θήκη του iPhone 15 Pro Max που διέρρευσε παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη αλλαγή στη διαμόρφωση. Το άνοιγμα στη θέση του διακόπτη έχει πιο φαρδύ και στρογγυλεμένο σχέδιο.

Εικάζεται ότι αυτή η σχεδιαστική αλλαγή έγινε για να φιλοξενηθεί εκεί ένα νέο “custom button” που θα αντικαταστήσει τον κλασικό διακόπτη σίγασης. Πρόκειται για το action button που έχει αναφερθεί σε παλαιότερες φήμες. Αυτό το κουμπί λέγεται ότι είναι εξοπλισμένο με έναν μικροσκοπικό επεξεργαστή, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν διάφορες ενέργειες ακόμη και σε περιπτώσεις όπου η μπαταρία είναι χαμηλή ή η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. Τέτοιες λειτουργίες περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση ασφαλών συναλλαγών Apple Pay και τον εντοπισμό του iPhone χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Find My iPhone.

Ακόμα, η θήκη διαθέτει ένα ξεχωριστό cutout για τη μονάδα κάμερας, υπονοώντας μια πιθανή βελτίωση σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, το iPhone 14 Pro Max. Από ότι φαίνεται, η Apple ενδέχεται να εισάγει ένα πιο προηγμένο σύστημα κάμερας στο iPhone 15 Pro Max.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό