23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

iPhone 15 Pro: Με πλαίσιο χρυσού 18 καρατίων στα 8.000 δολάρια από την Caviar

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple παρουσίασε τη σειρά iPhone 15 στις 12 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση Wonderlust, αποτελούμενη από τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Κανένα μοντέλο της σειράς δεν είναι διαθέσιμο φέτος σε χρυσό αλλά, αν θέλετε κάτι πραγματικά χρυσό, η Caviar είναι εδώ για να σας προσφέρει ένα.

Η εταιρεία κατασκευής συσκευών πολυτελείας με έδρα το Ντουμπάι παρουσίασε τα μοντέλα Pro με χρυσό πλαίσιο και το όνομα Ultra Gold.

Το iPhone 15 Pro Ultra Gold ξεκινά από 8.890 $ και φτάνει στα 9.890 $, ενώ το iPhone 15 Pro Max Ultra Gold έχει βασική τιμή 9.670 $ και φτάνει τα 10.390 $. Τα μοντέλα Ultra Gold έχουν πλαίσιο από χρυσό 18 καρατίων με σατινέ φινίρισμα, ενώ το λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από χρυσό 24 καρατίων. Η Caviar λέει ότι το Ultra Gold είναι για τους «εκλεκτούς», συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, αθλητών, πολιτικών.

Η Caviar παρουσίασε επίσης μια Ultra Black έκδοση για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Το iPhone 15 Pro Ultra Black έχει βασική τιμή 8.060 $ και φτάνει τα 9.060 $, ενώ το iPhone 15 Pro Max Ultra Black ξεκινά από 8.840 $, με το πιο ακριβό μοντέλο να κοστίζει 9.560 $. Το μοντέλο Ultra Black διαθέτει επίσης λογότυπο Apple 24k, αλλά το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αεροπορικό τιτάνιο με PVD.

Εκτός από τα μοντέλα Ultra Gold και Ultra Black, η Caviar ανακοίνωσε τις εκδόσεις Titan Black, Starry Night και Dark Red των iPhone 15 Pro και Pro Max.

Το μοντέλο Titan Black έχει επίσης σώμα από τιτάνιο αεροπορίας, αλλά το λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από μαύρο μαργαριτάρι από την Van Cleef & Arpels. Τα μοντέλα Dark Red και Starry Night διαθέτουν επίσης το ίδιο λογότυπο της Apple, αλλά έχουν διαφορετικά σχέδια πλαισίου.

Το πλαίσιο της έκδοσης Dark Red έχει κοσμικά μοτίβα εμπνευσμένα από τον Άρη, με κάθε μονάδα να έχει μοναδικό σχεδιασμό από μαρμάρινο άνθρακα. Η Caviar λέει ότι το πλαίσιο του Dark Red από σφυρήλατο άνθρακα σε σκούρο κόκκινο χρώμα προέρχεται από την παραγωγή σπορ αυτοκινήτου Lamborghini.

Το σώμα της έκδοσης Starry Night είναι κατασκευασμένο από σφυρήλατο σύνθετο άνθρακα, με τις βιολετί ίνες να έχουν μοτίβο που μοιάζει με τον πίνακα “The Starry Night” του Van Gogh. Όπως το Dark Red, το μοντέλο Starry Night έρχεται επίσης με μοναδικό σχεδιασμό από μαρμάρινο άνθρακα.

Η Caviar θα κυκλοφορήσει μόλις 99 μονάδες από καθεμία από αυτές τις πέντε εκδόσεις iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό