23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

iPhone 15: Το USB-C καλώδιο ίσως περιορίζεται σε ταχύτητες USB 2.0

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πρώτες εικόνες του νέου καλωδίου USB-C που θα περιλαμβάνεται στο κουτί με τη σειρά iPhone 15 είναι γεγονός και αποκαλύπτουν πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Πρώτα από όλα, θα είναι ένα πλεγμένο καλώδιο που θα έχει το ίδιο χρώμα με το iPhone που έχετε παραγγείλει, κάτι που είναι αρκετά κουλ. Το καλώδιο θα είναι επίσης πολύ μακρύτερο, φτάνοντας τα 1,6 μέτρα, σε σύγκριση με το σημερινό που έχει μήκος 1 μέτρο.

Ωστόσο, αυτό το καλώδιο που διέρρευσε δεν υποστηρίζει τις συγκεκριμένες ακίδες που απαιτούνται για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εξακολουθεί να περιορίζεται σε ταχύτητες USB 2.0 (έως 480 Mbps), σύμφωνα με leaker της Apple Majin Bu.

Βέβαια, είναι πιθανό τα μοντέλα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max να έρχονται με διαφορετικό καλώδιο, ένα που υποστηρίζει USB 3.2 (20 Gbps) ή ακόμα και Thunderbolt 3 (40 Gbps).  Όσον αφορά, δε, τις εκδόσεις vanilla iPhone 15 και iPhone 15 Plus, θα χρειαστεί προφανώς να αγοράσετε ένα άλλο καλώδιο για να έχετε τις υψηλότερες ταχύτητες, απλώς το καλώδιο που περιλαμβάνεται στο κουτί δεν θα τις υποστηρίζει.

New iPhone 15 USB C Cable Info Confirmed1.6M long16PinsThicker and more resistantUSB 2.0 20V3ANo MFI pic.twitter.com/WV4unodWPg

— Majin Bu (@MajinBuOfficial) August 23, 2023

Επιπλέον, αυτό το καλώδιο θα υποστηρίζει το πρότυπο USB Power Delivery 3.0, που σημαίνει ότι θεωρητικά μπορεί να φτάνει ταχύτητες από 45W έως 50W. Μια προηγούμενη διαρροή ανέφερε ότι η σειρά iPhone 15 Pro θα υποστηρίζει φόρτιση 35 . Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max φορτίζονται έως και 23W και 27W αντίστοιχα

Τέλος, δεν υπάρχουν όρια MFi να επιβάλλονται σε αυτό το καλώδιο, επομένως φαίνεται ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιονδήποτε φορτιστή θέλετε.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό