16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

iPhone 15: Προβλήματα ασύρματης φόρτισης με το iOS 17.1.1 σε οχήματα της GM

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τελευταία έκδοση iOS 17.1.1 της Apple φαίνεται να προκαλεί προβλήματα με την ασύρματη φόρτιση σε πολλά οχήματα της GM.

Πολλοί ιδιοκτήτες μοντέλων Chevrolet, συμπεριλαμβανομένων των Bolt EUV και Silverado 2500, ανέφεραν ότι οι συσκευές της σειράς iPhone 15 δεν φορτίζουν ασύρματα μέσα στα αυτοκίνητά τους μετά την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση iOS. Ωστόσο, επισημαίνουν ότι λειτουργούσαν κανονικά όταν τα τηλέφωνά τους έτρεχαν στο 17.1.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η έκδοση iOS 17.1.1 περιλάμβανε μια επιδιόρθωση για προβλήματα ασύρματης φόρτισης και NFC σε ορισμένα αυτοκίνητα BMW και Toyota. Το μέγεθος του προβλήματος, τώρα, με τα οχήματα της General Motors μένει να φανεί, ωστόσο είναι πολλά τα παράπονα από χρήστες στο Reddit. στα φόρουμ της GM και στο επίσημο φόρουμ υποστήριξης της Apple.

Όπως λέει μια ανάρτηση από τον “caduceus26”, “Χαίρομαι που ξέρω ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Το iPhone 12 Pro Max μου λειτούργησε τέλεια (κάθε φορά) στο Chevy Traverse του ’23. Πήγα στο iPhone 15 Pro Max περίπου 6 εβδομάδες πριν και η λειτουργία σταμάτησε ακριβώς όπως περιγράφεται σε άλλα σχόλια: Φόρτιση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά τέλος – η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση της θήκης έχει τα ίδια αποτελέσματα. Αυτήν τη στιγμή είμαι σε iOS 17.1.1 και έχω λάβει κάθε ενημέρωση από τότε που αγοράστηκε το τηλέφωνο στις 8/ 10/23.”

Στο φόρουμ συζητήσεων της Apple, ο χρήστης “ctw” λέει: “Μετά την αναβάθμιση του iPhone 15 Pro σε 17.1 χθες, το τηλέφωνό μου φορτίζει τώρα για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σταματά να φορτίζεται στον ασύρματο φορτιστή αυτοκινήτου μου. Δεν είχα προβλήματα πριν από την ενημέρωση 17.1 με το τηλέφωνο στο αυτοκίνητο. Έχετε δοκιμάσει δύο οικιακά pads ασύρματης φόρτισης και λειτουργούν σωστά και δεν σταματούν τη φόρτιση.”

Τα παράπονα εμφανίζονται ακόμη και στο φόρουμ της GM-Trucks. Ο “Silvr_62” αναφέρει, “Έχω ένα Silverado 2500 High Country 2022 με ασύρματο Apple CarPlay. Χρησιμοποιώ ένα iPhone 15 Pro Max. Λειτουργούσε άψογα μέχρι να ενημερώσω το τηλέφωνό μου σε iOS 17.1. Τώρα η ασύρματη φόρτιση σταμάτησε να λειτουργεί. Αρχικά θα ξεκινήσει τη φόρτιση αλλά σταματάει σε 5 έως 10 δευτερόλεπτα. Το iPhone μου φορτίζει σε άλλους ασύρματους φορτιστές μια χαρά.”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό