16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

iPhone 15: Η θύρα USB-C θα περιορίζεται στις ταχύτητες Lightning

Ειδήσεις Ελλάδα

Aν και τα νέα iPhone 15 και iPhone 15 Plus είναι εξοπλισμένα με θύρα USB-C, η μεταφορά δεδομένων μέσω καλωδίου παραμένει περιορισμένη σε ταχύτητες USB 2.0 έως και 480 Mbps. Αυτή η ταχύτητα είναι ίση με αυτή που παρείχε η θύρα Lightning στα προηγούμενα iPhone. Η Apple επιβεβαίωσε την πληροφορία στις τεχνικές προδιαγραφές για τις συσκευές που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της εταιρείας.

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα  είναι επίσης εξοπλισμένα με θύρα USB-C, αλλά αυτές οι συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων USB 3 έως και 10 Gbps μέσω καλωδίου. Σε αντίθεση με τα πρόσφατα μοντέλα iPad Pro, αυτό σημαίνει ότι τα μοντέλα Pro δυστυχώς δεν υποστηρίζουν Thunderbolt, το οποίο θεωρητικά υποστηρίζει ταχύτητες έως και 40 Gbps.

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα απαιτούν ένα υποστηριζόμενο καλώδιο, όπως το καλώδιο Thunderbolt 4 Pro ενός μέτρου της Apple, για να επιτύχουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων USB 3.

Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία αυτήν την Παρασκευή και θα κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό