22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

iPhone 15: Ανεπαρκή τα πάνελ της BOE, αναλαμβάνει η Samsung

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα σειρά iPhone 15 στην εκδήλωση Wonderlust σήμερα στις 8 το βράδυ. Τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στο Κουπερτίνο έρχονται από την Κορέα και υποστηρίζουν ότι η Samsung θα παρέχει την πλειονότητα των πάνελ OLED για τα τέσσερα επερχόμενα τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάνελ OLED της BOE απέτυχαν στη δοκιμή ποιοτικού ελέγχου από την Apple, ωθώντας την αμερικανική εταιρεία να κάνει την παραγγελία για το μερίδιό της στους Κορεάτες.

Η LG και η Samsung υποτίθεται ότι θα παρέχουν οθόνες LTPO OLED για τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, ενώ η BOE επρόκειτο να παραδώσει πάνελ για οθόνες LTPS OLED για τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus. Ωστόσο, τα προϊόντα της δεν βρέθηκαν επαρκή για τα νέα προϊόντα, με αποτέλεσμα το μερίδιό της να ανακατανεμηθεί.

Φήμες ήθελαν τους κινέζους κατασκευαστές να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις τρύπες για το Face ID, ωθώντας την Apple να αλλάξει προμηθευτή την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που η BOE καταφέρει να διορθώσει τα προβλήματα σύντομα, θα λάβει τουλάχιστον κάποιες παραγγελίες για τις μονάδες που θα κατασκευαστούν το 2024, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό