17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

iOS 17-Photos app: Θα σας λέει τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εφαρμογή Φωτογραφίες στο iOS 17 μπορεί να αναγνωρίσει ένα ευρύ φάσμα συμβόλων, συμπεριλαμβανομένων των συμβόλων πλυντηρίου που βλέπετε στις ετικέτες των ρούχων.

Εάν τραβήξετε μια φωτογραφία μιας ετικέτας με σύμβολα πλυντηρίου, επισημαίνεται μέσω της δυνατότητας Visual Lookup και μπορείτε να πατήσετε για μετάφραση συμβόλων. Θα σας δοθεί μια εξήγηση για το κάθε σύμβολο που βρίσκεται στην ετικέτα και, πατώντας πάνω σε αυτή την εξήγηση, θα σας δίνονται περισσότερες πληροφορίες από τον ιστότοπο που είναι η πηγή της Apple.

Η Apple λαμβάνει πληροφορίες για οδηγίες πλυσίματος ρούχων από την πλατφόρμα διαδικτυακής περιήγησης που διαχειρίζεται ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης.

Το Visual Lookup φαίνεται να αναγνωρίζει όλα τα σύμβολα πλυντηρίου, συμπεριλαμβανομένων των θερμοκρασιών του πλυντηρίου ρούχων, των συστάσεων λεύκανσης, των περιορισμών στεγνωτηρίου, των θερμοκρασιών σιδερώματος και άλλων. Κανονικά θα πρέπει να αναγνωρίζει τα πάντα αλλά απαιτείται αρκετή μεγέθυνση του συμβόλου προκειμένου να το “διαβάσει” το iPhone.

Το Visual Lookup είναι επίσης σε θέση να ανιχνεύει σύμβολα αυτοκινήτων στους πίνακες οχημάτων, επομένως πιθανότατα στόχος της Apple είναι η εφαρμογή να ανιχνεύει γενικά τα σύμβολα της καθημερινότητας.

Άλλες λειτουργίες της εφαρμογής Photos για iOS 17 περιλαμβάνουν αναγνώριση κατοικίδιων ζώων, περικοπή με ένα πάτημα, κινούμενα αυτοκόλλητα από Live Photos, αναζητήσεις συνταγών με βάση τις εικόνες φαγητού και πολλά άλλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό