23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

iOS 17.5 Beta: Πότε θα το κυκλοφορήσει η Apple;

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν η Apple κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του λογισμικού iOS, σχεδόν πάντα ακολουθεί μια νέα έκδοση beta του iOS την επόμενη μέρα. Το iOS 17.4 κυκλοφόρησε την Τρίτη 5 Μαρτίου, ωστόσο, και δεν ακολούθησε καμία έκδοση beta του iOS 17.5.

Πότε, λοιπόν, θα κάνει διαθέσιμη η Apple την πρώτη έκδοση beta του iOS 17.5;

Έχουν περάσει περισσότερες από τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία του iOS 17.4 και τέτοιες παύσεις είναι πρωτόγνωρες για την εταιρεία. Μερικές φορές οφείλονται σε σημαντικά χαρακτηριστικά ή σε περίοδο διακοπών, παράγοντες που μπορεί να ισχύουν και σε αυτή την περίπτωση.

Η Apple εξακολουθεί να προσαρμόζει τις αλλαγές του οικοσυστήματος των εφαρμογών που εισήχθησαν στο iOS 17.4 και υπάρχουν τροποποιήσεις που έρχονται. Η Apple σχεδίαζε να επιτρέψει τη λήψη εφαρμογών τρίτων μόνο από εναλλακτικές αγορές εφαρμογών, αλλά τώρα εναλλακτικές εφαρμογές θα παρέχονται απευθείας και από ιστότοπους. Η επιλογή λήψης μιας εφαρμογής από έναν ιστότοπο δεν έχει εισαχθεί ακόμα και είναι μια απροσδόκητη αλλαγή, επομένως πιθανότατα απαιτείται κάποια εργασία. Υπάρχουν επίσης άλλες πιθανές αλλαγές που πρέπει να κάνει η Apple στην ΕΕ καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διερευνά τη συμμόρφωσή της.

Παράλληλα, αυτό το Σαββατοκύριακο σηματοδοτεί τις διακοπές του Πάσχα και οι αργίες μπορεί μερικές φορές να καθυστερήσουν την κυκλοφορία μιας beta.

Με αυτά τα δεδομένα μοιάζει λογικό που δεν είχαμε ακόμη έκδοση beta του iOS 17.5. Ο Mark Gurman του Bloomberg δήλωσε την Πέμπτη ότι η “ανάπτυξη beta 1 της Apple ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα”, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια έκδοση beta σε μία ή δύο εβδομάδες.

Εάν το iOS 17.5 κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου, θα μείνουν 28 ημέρες μεταξύ της προηγούμενης κυκλοφορίας και του λογισμικού beta, και αν έρθει μια εβδομάδα μετά, θα έχουν περάσει 35 ημέρες.

Αφού βγει η beta, πιθανότατα θα δούμε μια κυκλοφορία κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο. Προηγούμενες δημόσιες εκδόσεις 0,5 έγιναν στις 18 Μαΐου, 16 Μαΐου, 26 Απριλίου και 20 Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό