23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

iOS 17.4 Beta: Προσθέτει το Χρονόμετρο στη λειτουργία Live Activities

Ειδήσεις Ελλάδα

Το iOS 17.4 εισάγει μια μικρή αλλά χρήσιμη αλλαγή για τη λειτουργία Χρονόμετρο της εφαρμογής Ρολόι, προσθέτοντας το χρονόμετρο στη λειτουργία Live Activities της Apple.

Αυτό σημαίνει πως, όταν ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Ρολόι, το Χρονόμετρο θα εμφανίζεται πλέον τόσο στο Dynamic Island όσο και στην οθόνη κλειδώματος.

Το ‌Dynamic Island‌ εμφανίζει ένα μικρό χρονόμετρο που μετρά δευτερόλεπτα και η οθόνη κλειδώματος εμφανίζει το πλήρες χρονόμετρο όταν κοιτάζετε την οθόνη. Πατώντας στο Dynamic Island‎ εμφανίζονται επιλογές για παύση του Χρονόμετρου ή έναρξη νέου γύρου και αυτές οι επιλογές βρίσκονται και στην οθόνη κλειδώματος. Αφού τεθεί σε παύση το Χρονόμετρο, σύροντας πάνω του από την οθόνη κλειδώματος ή πατώντας στο “X” στο Dynamic Island‌ θα το διαγράψετε.

Τα χρονόμετρα λειτουργούσαν με τις Live Activities από τότε που ξεκίνησε η λειτουργία με το iOS 16, αλλά το Χρονόμετρο μπορούσε να προβληθεί μόνο στην εφαρμογή Ρολόι. Η προσθήκη υποστήριξης Live Activities θα αποτρέψει τους χρήστες από το να ενεργοποιήσουν το χρονόμετρο και στη συνέχεια να το ξεχάσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό