18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

iOS 17.2.1: Τι να κάνετε εάν το iPhone σας χάσει τη συνδεσιμότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 19 Δεκεμβρίου, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.2.1, το οποίο, σύμφωνα με την εταιρεία, έφερνε «σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων».

Στις περισσότερες χώρες, αυτές ήταν οι μόνες πληροφορίες που ανέφερε η Apple για την ενημέρωση αλλά δυο μέρες αργότερα ανακαλύφθηκε ότι τόσο στην Κίνα όσο και στην Ιαπωνία, η Apple έγραψε ότι η ενημέρωση “επιλύει ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει την ταχύτερη εξάντληση της μπαταρίας υπό ορισμένες συνθήκες”.

Από ότι φαίνεται, όμως, το iOS 17.2.1 έκανε και άλλα στα iPhone. Kάποιες συσκευές, με το που έκαναν την ενημέρωση, δεν μπορούν πλέον να συνδεθούν με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας του χρήστη. Στον ιστότοπο της Apple για συζητήσεις θεμάτων υποστήριξης από την κοινότητα, οι χρήστες iPhone έγραψαν για τα πρόσφατα προβλήματά τους μετά την εγκατάσταση του iOS 17.1.2.

Ένας χρήστης iPhone με το όνομα λογαριασμού “Hedgehog64” έγραψε: “Μετά την ενημέρωση του iPhone μου χθες το βράδυ στην 17.2.1, δεν μπορώ πλέον να συνδεθώ με τον πάροχο δικτύου μου. Δοκίμασα τις επαναφορές και πάλι δεν λειτουργεί! Πολύ απογοητευτικό. Αξιόπιστη Apple και iPhone εδώ και χρόνια, τώρα όχι και τόσο”. Υπάρχουν, επίσης, μερικές ειρωνικές αναφορές από χρήστες iPhone που υποστηρίζουν ότι η ενημέρωση που κυκλοφόρησε για να διορθώσει την εξάντληση της μπαταρίας προκαλούσε την εξάντληση της μπαταρίας τους.

Ένας άλλος χρήστης, ο “vitesh194”, έγραψε στον ίδιο ιστότοπο: “Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης, αντιμετωπίζω προβλήματα θέρμανσης και εξάντλησης της μπαταρίας στο iPhone 15 μου. Έχουμε κάποια λύση για αυτό;”

Αυτές είναι ορισμένες προτάσεις αντιμετώπισης που αναφέρθηκαν από χρήστες της κοινότητας:

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone > Επαναφορά > Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων: Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας πρόσφατα πριν το κάνετε αυτό. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες εκτός από το ότι αντί να επιλέξετε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στο τέλος, διαγράψτε τα πάντα.Διαγραφή όλων των προφίλ VPN: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > VPN & Διαχείριση συσκευής > VPN (πατήστε το “i” στα προφίλ VPN) > Διαγραφή VPN.

Μια τελευταία επιλογή είναι να εγκαταστήσετε το iOS 17.3 beta. Δεδομένου ότι η έκδοση beta του iOS 17.3 διαδόθηκε πριν από το iOS 17.2.1, η εγκατάστασή της θα μπορούσε να σας απαλλάξει από το σφάλμα συνδεσιμότητας.

Πριν εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 17.3, θυμηθείτε ότι οι εκδόσεις beta είναι ασταθείς και θα πρέπει να παραμείνετε στο πρόγραμμα beta μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του iOS 17.3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό