17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

iOS 17.1 Beta 3: Αποτρέπει την τυχαία ενεργοποίηση λειτουργιών μέσω Action Button

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max έχουν το νέο Action Button πάνω από τον διακόπτη έντασης ήχου που αντικατέστησε το διακόπτη Σίγασης. Με τα νέα μοντέλα Pro, το Action Button μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνει χώρα μια συγκεκριμένη ενέργεια όταν πατηθεί το κουμπί.

Η Apple στην τρίτη beta του iOS 17.1 προσάρμοσε τη λειτουργικότητα του Action Button για να αποτρέψει την ενεργοποίηση ορισμένων ενεργειών ενώ το iPhone βρίσκεται σε μια τσέπη ή μια τσάντα. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα ενεργοποιούνται πλέον οι λειτουργίες Κάμερα, Φακός, Φωνητικό Σημείωμα, Εστίαση και Μεγεθυντικός φακός.

Κάποιες ενέργειες που έχει νόημα να ενεργοποιούνται σε μια τσέπη, όπως η λειτουργία σίγασης και μια συντόμευση, μπορούν ακόμα να ενεργοποιηθούν πατώντας παρατεταμένα το Action Button.

Όταν το τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες εγγύτητας, ανιχνεύσει ότι βρίσκεται στην τσέπη σας, το Action Button θα χρειαστεί περισσότερο πάτημα για να ενεργοποιηθεί.

Σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS 17 μπορούσαν να ενεργοποιηθούν όλες οι λειτουργίες του Action Button σε μια τσέπη ή τσάντα, με αποτέλεσμα να εξαντλείται η μπαταρία αλλά και να γίνεται λήψη ανεπιθύμητων εικόνων, βίντεο, ηχογραφήσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό