18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

iOS 17.1: Διορθώνει σφάλματα, φέρνει νέες δυνατότητες σε AirDrop και StandBy

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 17.1 το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και δημοσίευσε όλες τις διορθώσεις σφαλμάτων και τις αλλαγές που θα επιφέρει η ενημέρωση σε ορισμένα μοντέλα iPhone.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι θα επιτρέψει στους χρήστες του AirDrop να συνεχίσουν να μεταφέρουν δεδομένα ακόμη και όταν τα μέρη που συμμετέχουν στη μεταφορά μετακινηθούν εκτός της εμβέλειας του AirDrop. Αν αυτό συμβεί, η μεταφορά θα συνεχιστεί μέσω διαδικτύου.

Το StandBy του iOS 17 είναι μια λειτουργία που έχουν ήδη αγαπήσει οι χρήστες iPhone. Μετατρέπει ένα iPhone σε έξυπνη οθόνη όταν το τηλέφωνο φορτίζεται και τοποθετείται σε οριζόντιο προσανατολισμό. Η ενημέρωση iOS 17.1 θα προσθέσει μια νέα επιλογή που θα δώσει στους χρήστες iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max τη δυνατότητα να απενεργοποιούν αυτόματα το StandBy μετά από 20 δευτερόλεπτα ή να το αφήνουν πάντα ενεργοποιημένο.

Στον τομέα της Μουσικής, το iOS 17.1 φέρνει τρεις αλλαγές. Τα αγαπημένα επεκτάθηκαν για να περιλαμβάνουν τραγούδια, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής και μπορείτε να φιλτράρετε για να εμφανίσετε τα αγαπημένα σας στη βιβλιοθήκη.  νέα συλλογή εξωφύλλων προσφέρει σχέδια που αλλάζουν χρώματα για να αντικατοπτρίζουν τη μουσική στη λίστα αναπαραγωγής σας. Τρίτον, οι προτάσεις τραγουδιών εμφανίζονται στο κάτω μέρος κάθε playlist, καθιστώντας εύκολη την προσθήκη μουσικής που ταιριάζει με την ατμόσφαιρα της λίστας αναπαραγωγής σας.

Επιπλέον, ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων περιλαμβάνουν τη βελτιωμένη αξιοπιστία των ρυθμίσεων Screen Time που συγχρονίζονται μεταξύ συσκευών, βελτιστοποιήσεις ανίχνευσης σφαλμάτων για χρήστες iPhone 14 και iPhone 15 και την εξάλειψη ενός σφάλματος που σας εμποδίζει να δείτε τους προσαρμοσμένους και τους αγορασμένους ήχους κλήσης ως επιλογές για επιλογή για το κείμενό σας τόνος.

Η ενημέρωση θα διορθώσει ένα πρόβλημα που κάνει το εικονικό σας QWERTY να αποκρίνεται λιγότερο από ό,τι θα έπρεπε, θα εξαλείψει ένα πρόβλημα που εμποδίζει την εμφάνιση του ονόματος ενός καλούντος στην οθόνη όταν βρίσκεστε σε άλλη κλήση και θα επιδιορθώσει ένα πρόβλημα που προκάλεσε η εικόνα να διατηρηθεί στην οθόνη ακόμα και μετά την απενεργοποίηση του τηλεφώνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό