16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

iOS 12.5.6: Επιλύει το πρόβλημα ασφαλείας για παλαιότερες συσκευές Apple

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα ενημέρωση λογισμικού έβγαλε η Apple, η οποία προορίζεται για τα παλαιότερα μοντέλα που η εταιρεία δεν υποστηρίζει πλέον με τις τελευταίες εκδόσεις iOS.

Πρόκειται για το iOS 12.5.6, το οποίο κυκλοφορεί ήδη σε εκείνα τα iPhone και iPad που έχουν μείνει στο iOS 12. Mεταξύ αυτών, τα iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, original iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 και iPod touch 6ης γενιάς.

Ο αριθμός έκδοσης της νέας ενημέρωσης είναι 16H71 και αντιμετωπίζει ένα ζήτημα ασφαλείας στο WebKit που οδηγεί σε αυθαίρετη εκτέλεση κώδικα και η Apple λέει ότι “είναι ενήμερη για μια αναφορά ότι αυτό το ζήτημα μπορεί να έχει επιτρέψει ενεργή εκμετάλλευση”.

Είναι μια ενημέρωση που συνιστάται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό, εάν τυχαίνει να έχετε ακόμα μία από τις προαναφερθείσες παλαιότερες συσκευές. Έχει μέγεθος 275 MB και θα έπρεπε να έχετε ήδη λάβει την ειδοποίηση για να τη λάβετε. Εάν όχι, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού και να τη λάβετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό