22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Instagram: Θα εμφανίζει ειδοποιήσεις στους εφήβους αργά το βράδυ για να κλείσουν το app

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Instagram θα αρχίσει να εμφανίζει ειδοποιήσεις τις νυχτερινές ώρες σε λογαριασμούς εφήβων προκειμένου να περιορίσει τον χρόνο που περνούν στην εφαρμογή.

Αυτές οι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται όταν οι έφηβοι περάσουν περισσότερα από 10 λεπτά στο Instagram σε μέρη όπως Reels ή DM αργά το βράδυ. Η ειδοποίηση θα υπενθυμίσει στους εφήβους ότι είναι αργά και θα τους ενθαρρύνει να κλείσουν την εφαρμογή και να κοιμηθούν. Πρώτα θα έρθει μήνυμα που θα λέει “Ώρα για διάλειμμα;” και στη συνέχεια “Είναι αργά. Σκεφτείτε να κλείσετε το Instagram για το βράδυ”.

Τα μηνύματα θα εμφανίζονται μετά τις 10 το βράδυ, θα είναι αυτόματα και δεν θα μπορούν να απενεργοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι οι έφηβοι θα τα βλέπουν υποχρεωτικά, ωστόσο, θα μπορούν να απορρίψουν την ειδοποίηση και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Η εφαρμογή διαθέτει ήδη μια λειτουργία “Take a Break” που δείχνει στους εφήβους υπενθυμίσεις σε πλήρη οθόνη για να κάνουν τακτικά διαλείμματα από το Instagram και μια λειτουργία “Quiet Mode” που επιτρέπει στους εφήβους να κάνουν σίγαση των ειδοποιήσεων και να ειδοποιούν τους άλλους ότι δεν είναι διαθέσιμοι για ένα χρονικό διάστημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό