17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Instagram: Ετοιμάζει μια λειτουργία κοινής χρήσης προφίλ για τα Stories

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Instagram αποτελεί μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με μια τεράστια βάση χρηστών που ξεπερνά τα 2,5 δισεκατομμύρια παγκοσμίως.

Η μητρική της εταιρεία, η Meta, εισάγει συνεχώς νέες λειτουργίες και ενημερώσεις, όπως το πρόσφατο Backdrop που βασίζεται σε AI, σχεδιασμένο να αλλάζει δυναμικά το φόντο της ιστορίας για μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Τώρα, οι φήμες θέλουν να έρχεται μία ακόμα προσθήκη στην συνεχώς εξελισσόμενη εργαλειοθήκη του Instagram.

Ο Leaker και προγραμματιστής εφαρμογών Alessandro Paluzziανακάλυψε πρόσφατα ότι η εφαρμογή βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης μιας νέας δυνατότητας. Αυτή η επερχόμενη προσθήκη θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται το προφίλ κάποιου άλλου απευθείας σε ένα Story.

Η λειτουργία θα λειτουργεί παρόμοια με την υπάρχουσα λειτουργία “Προσθήκη στην ιστορία”, αλλά με έμφαση στην προώθηση του προφίλ άλλου χρήστη. Θα προσφέρει έναν απλό τρόπο στους χρήστες του Instagram να κατευθύνουν την προσοχή των ακολούθων τους σε άλλα προφίλ.

#Instagram is working to add the ability to share someone else’s profile in Stories on #Android as well 👀 pic.twitter.com/82ylRbWEC4

— Alessandro Paluzzi (@alex193a) December 27, 2023

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα στην ανάρτηση, ένα νέο κουμπί “Προβολή προφίλ” προσκαλεί τους θεατές να επισκεφτούν το αναφερόμενο προφίλ. Αυτή η λειτουργία ανοίγει νέους δρόμους για ανακάλυψη, αφοσίωση και έκθεση επωνυμίας, ιδιαίτερα επωφελής για δημιουργούς και επιχειρήσεις.

Είναι ακόμα άγνωστο πότε ακριβώς αυτή η λειτουργία σε εξέλιξη θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram, αλλά είναι πιθανό να είναι στις αρχές του 2024.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό