18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«In Razvan we trust» – Επίσημη η ανανέωση του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Είχε γίνει γνωστό και έμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να φύγει από τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, μιας και ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο Ρουμάνος τεχνικός, που έχει αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή των ελληνικών διοργανώσεων, αλλά και σε μία καλή πορεία στο Conference League, υπέγραψε μέχρι το 2027.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» του έχουν δείξει τη στήριξή τους, μιας και είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που έχει λόγο στην ομάδα. Η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική και αυτός είναι ο λόγος που ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να τον «δέσει» για τρία ακόμα χρόνια στην ομάδα.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30.06 του 2027.

Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ. Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

In Razvan we trust…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό