19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Hyundai i10 facelift – Φρέσκο και με N Line!

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ώρα που η πλειονότητα των κατασκευαστών αποχωρεί από τις μικρές κατηγορίες αρνούμενοι να διατηρήσουν παρουσία σε segments που δεν προσφέρουν τα περιθώρια κέρδους που επιθυμούν, η Hyundai φρεσκάρει τον Βενιαμίν της γκάμας της, το i10, με στοχευμένες επεμβάσεις στην εμφάνιση, νέα χρώματα και την N Line έκδοση με στόχο την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του μοντέλου που λανσαρίστηκε στην αγορά το 2019. Σύμφωνα με την κορεατική εταιρία, το ανανεωμένο i10 έχει ακόμα πιο σπορ στάση και προσφέρει τεχνολογίες που συνήθως βρίσκουμε σε ακριβότερες κατηγορίες, αν και οφείλουμε να σημειώσουμε ότι οι αλλαγές που έχουν γίνει στον τομέα της εμφάνισης, είναι αρκετά περιορισμένες.

Παρατηρούμε για παράδειγμα τα νέα γραφικά για τα LED στο εμπρός και το πίσω μέρος, όπως και τον ανασχεδιασμένο “καθρέφτη” για τα φωτιστικά σώματα αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε επιπλέον διαφορές ανάμεσα στο προ και στο μετά facelift i10! Με το φρεσκάρισμα του μικρού μοντέλου όμως, η Hyundai βρήκε την ευκαιρία να προσθέσει δύο νέα χρώματα στην παλέτα του (βλ. Lumen Grey και Meta Blue) καθώς και ένα σετ νέων ζαντών ελαφρού κράματος 15 ιντσών ενώ προαιρετικά, το i10 είναι διαθέσιμο και με μαύρη οροφή η οποία τονίζει περαιτέρω τον αθλητικό χαρακτήρα του. Η N Line έκδοση από την άλλη, συνεχίζει να επηρεάζεται από τον κόσμο των motorsports προσφέροντας διαφορετικούς προφυλακτήρες, διακοσμητικά, κόκκινου χρώματος λεπτομέρειες και ειδικές ζάντες ελαφρού κράματος 16 ιντσών.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουμε τον μπλε, ατμοσφαιρικό φωτισμό και το νέο, “Purple Package” που φέρνει στην καμπίνα τις καρό επενδύσεις στα καθίσματα και όπως είναι φυσικό για ένα πακέτο με αυτό το όνομα, άφθονες μωβ πινελιές όχι μόνο στις επενδύσεις αλλά και στα διακοσμητικά. Όσο είμαστε στο εσωτερικό, να σημειώσουμε ότι το Hyundai i10 εξοπλίζεται με μία πολυλειτουργική οθόνη 4.2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, θύρες USB Type-C τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω και παραμένει πιστό στην οθόνη 8.0 ιντσών για το σύστημα infotainment, την δυνατότητα ασύρματης συνδεσιμότητας με Apple CarPlay και Android Auto, την ασύρματη φόρτιση smartphone αλλά και την δυνατότητα over-the-air αναβαθμίσεων για τους χάρτες του συστήματος πλοήγησης. Από το πακέτο τεχνολογίας του i10 δεν θα μπορούσε να λείπει η σουίτα συστημάτων ασφάλειας “Smart Sense” της Hyundai. Η παραγωγή του ανανεωμένου i10 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο στις εγκαταστάσεις της κορεατικής μάρκας στο Izmit της Τουρκίας, με τα πρώτα παραδείγματα να προβλέπεται πως θα φτάσουν στην Ευρώπη κατά το δεύτερο μισό του 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό