16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Horizon: Έρχεται νέο παιχνίδι με multiplayer

Ειδήσεις Ελλάδα

Το spinoff VR Call of the Mountain και το expansion Burning Shores DLC του Horizon Forbidden West δεν θα σημάνουν το τέλος στο σύμπαν του Horizon της Guerrilla Games. Το στούντιο έχει τουλάχιστον δύο ακόμη παιχνίδια στα σκαριά για το franchise του PlayStation, συμπεριλαμβανομένου ενός τίτλου με multiplayer.

Η Guerrilla έκανε την επίσημη ανακοίνωση σε ένα tweet για ανοιχτές θέσεις εργασίας. Μαζί με περισσότερες «επικές σόλο περιπέτειες για την Aloy», το στούντιο έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή ομάδα για ένα «οnline project που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Horizon». Το τελευταίο, μάλιστα, θα έχει νέους χαρακτήρες και οι φίλοι θα μπορούν να παίζουν μαζί, στοιχείο που υποδηλώνει ότι θα δοθεί έμφαση στο co-op.

Join Guerrilla in Amsterdam as we work to expand the world of Horizon

It’s an exciting time to join us! We have many open roles across multiple departments, so check them out on our Careers page and apply today!https://t.co/G9tvnSkQQQ pic.twitter.com/Xqab1JGabV

— Life at Guerrilla (@LifeAtGuerrilla) December 16, 2022

Εκτός από τα τρία επερχόμενα παιχνίδια και το Forbidden West DLC, έρχεται και μία σειρά Horizon από το Netflix. Ακόμα, έχουμε να περιμένουμε ένα παιχνίδι για κινητά και ένα remaster Zero Dawn για το PS5.

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό