16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Honda CRX του 1991, με 1,6 εκατ. χλμ., διαθέτει τον αυθεντικό κινητήρα και κιβώτιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σωστή και τακτική συντήρηση είναι ο ένας παράγοντας για την μακροζωία των μηχανικών μερών ενός αυτοκινήτου. Η αξιοπιστία του, ο άλλος. Και το συγκεκριμένο Honda CRX διαθέτει και τα δύο.
Αυτό βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας της Honda, στην πόλη Tampa της Florida στην Αμερική, με τον ιδιοκτήτη -Randall Scott, πελάτης της Honda Tampa για πολλά χρόνια- να δανείζει για πρώτη φορά το αυτοκίνητο του στον αντιπρόσωπο το 2015.

Τότε, το αυτοκίνητο είχε διανύσει 1.002.473 μίλια (1.613.324 χλμ.), με το πράσινο αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ, όμως, να δείχνει ότι το αυτοκίνητο έκανε ένα επιπλέον μίλι πριν βγει στην έκθεση της αντιπροσωπείας. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι το αυτοκίνητο εξακολουθεί να έχει το αυθεντικό του εσωτερικό, αν και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε βάψει το ιαπωνικό sport μοντέλο πριν από περίπου οκτώ ή εννέα χρόνια.

Ωστόσο, το εσωτερικό δεν είναι το μόνο πρωτότυπο στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο εξακολουθεί να έχει τον αρχικό του κινητήρα, καθώς και το κιβώτιο ταχυτήτων, ένα χειροκίνητο πεντατάχυτο χειροκίνητο που έφερνε η έκδοση Si. Έτσι, κάτω από το καπό υπάρχει ακόμα ο 1,6-λίτρων τετρακύλινδρος κινητήρας, που απέδιδε 105 ίππους και 132 Nm ροπής, όταν ήταν καινούργιος.
Για να γίνει κατανοητό το νούμερο των διανυθέντων χλμ., τα 1.613.325 χλμ ισοδυναμούν με μετάβαση από τη Γη στο φεγγάρι και πίσω, δύο φορές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό