16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Heroes, κυκλοφόρησε το turn-based card game στρατηγικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι NACON, Jumpgate AB και Les Éditions Albert René παρουσιάζουν τις πρώτες εικόνες από το Asterix & Obelix: Heroes. Το trailer παρέχει μια προεπισκόπηση του gameplay, των διάφορων playable χαρακτήρων και των ποικίλων περιοχών που μπορείτε να εξερευνήσετε σε αυτό το turn-based card game στρατηγικής. Αναπτύσσεται από το στούντιο Jumpgate gameXcite και κυκλοφορεί από τις 5 Οκτωβρίου 2023 στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

Στο Asterix & Obelix: Heroes, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν μια νέα περιπέτεια του Αστερίξ που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στα κόμικς, σε ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για όλους. Οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν τους αγαπημένους τους ήρωες από το franchise για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό σε μάχη με κάρτες.

Βρισκόμαστε στο έτος 50 π.Χ. και ολόκληρη η Γαλατία έχει καταληφθεί από τους Ρωμαίους… Όχι ακριβώς όλη! Υπάρχει ένα αδάμαστο χωριό της Γαλατίας που εξακολουθεί να αντιστέκεται στους εισβολείς. Το Asterix & Obelix: Heroes μεταφέρει τους παίκτες σε μια αρχαία Γαλατία που απειλείται και πάλι από τον Ιούλιο Καίσαρα, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να αρπάξει το μυθικό σπαθί του Toutatis, το οποίο σύμφωνα με το μύθο έχει τη δύναμη να υποτάξει όλους τους Γαλάτες. Οι παίκτες καλούνται να ταξιδέψουν σε 6 εμβληματικές τοποθεσίες της σειράς για να ανακτήσουν τα κομμάτια ενός μυστηριώδους χάρτη που οδηγεί σε αυτό το πολυπόθητο σπαθί.

Το Asterix & Obelix: Heroes είναι ένα turn-based card game στρατηγικής, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν μια ομάδα 4 ηρώων από τους 24 χαρακτήρες που μπορούν να ξεκλειδωθούν, προκειμένου να εξοντώσουν τους εχθρούς που βρίσκονται στο δρόμο τους. Μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους καρτέλες, αξιοποιώντας τις μοναδικές ικανότητες κάθε ήρωα, για να αντιμετωπίσουν την πληθώρα μαχών και προκλήσεων που περιμένουν σε κάθε μία από τις 6 εμβληματικές περιοχές του κόσμου του Αστερίξ.

Ετοιμαστείτε για μια ολοκαίνουργια περιπέτεια μαζί με τους αγαπημένους σας ήρωες για να ανατρέψετε τα σχέδια του Καίσαρα, μα τον Τουτατή!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό