23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Hennessey VelociRaptor 500 Bronco. Θηρίο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τους περισσότερους, το εντυπωσιακό Ford Bronco Raptor είναι ήδη περισσότερο αυτοκίνητο απ’ ότι μπορούν ρεαλιστικά να χρησιμοποιήσουν. Η Ford έκανε εξαιρετική δουλειά και δημιούργησε ένα off-road όχημα με κάτι παραπάνω από επαρκή ισχύ και την δυνατότητα να συνεχίζει την πορεία του ακόμα και όταν δεν υπάρχει δρόμος ή έστω ένα μονοπάτι. Για μερικούς όμως, το Bronco Raptor είναι ένα καλό σημείο έναρξης… και κάπου εδώ μπαίνει στην συζήτηση η Hennessey, που εξέλιξε το VelociRaptor 500 Bronco, “χτίζοντας” πάνω στην επιτυχία του VelociRaptor 400 Bronco.

Ο αμερικανικός βελτιωτικός οίκος εξόπλισε τον 3-λιτρο, twin-turbo V6 με νέο σύστημα εισαγωγής αέρα, νέα εξάτμιση, μεγαλύτερο intercooler και νέο λογισμικό στην υπάρχουσα ECU με αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης στα 500 άλογα και της ροπής στα 745 Nm ροπής. Τοποθέτησε επίσης νέες ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών με off-road ελαστικά διαμέτρου 37 ιντσών και νέους προφυλακτήρες ώστε το VelociRaptor 500 Bronco να επικοινωνεί το ποιόν του με την πρώτη ματιά. Στην καμπίνα υπάρχουν πατάκια “παντός καιρού” και διάφορα διακοσμητικά, οπότε ένα μέρος του Bronco Raptor τουλάχιστον παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό εργοστασιακό.

Το πακέτο της Hennessey Performance κοστίζει $32.950 επιπλέον της τιμής του Ford Bronco Raptor που ξεκινά από τα $74.000 περίπου, οπότε το VelociRaptor 500 Bronco κοστίζει συνολικά περισσότερα από 105.000 δολάρια αλλά σε αυτά περιλαμβάνεται εκτός από τις προαναφερθείσες αναβαθμίσεις και η εγγύηση καλής λειτουργίας που διαρκεί  για 3 χρόνια ή 36.000 μίλια – σχεδόν 58.000 χιλιόμετρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό