Ένα εξαιρετικά νόστιμο και κυρίως υγιεινό πιάτο.
Υλικά:
2 αυγά5-6 φουντίτσες μπρόκολο βρασμένο2 κ.σ. ελαιόλαδο30 -50 gr γραβιέρα κομμένο σε μικρά καρέαλάτιπιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνεις το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό μικρό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτεις το μπρόκολοΤο γυρίζεις με την ξύλινη κουτάλα για να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρέςΣε ένα μικρό μπολ χτυπάς τα αυγά, τα αλατίζεις και τα ρίχνεις στο τηγάνιΌταν αρχίσουν να ψήνονται προσθέτεις το τυρίΜόλις πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζειςΤη σερβίρεις ζεστή.