17.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Hamilton: Το μιούζικαλ «φαινόμενο» ξεκινά περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ειδήσεις Ελλάδα

To μιούζικαλ, που αφηγείται την συναρπαστική ζωή του Αλεξάντερ Χάμιλτον, παίζεται στο Λονδίνο από το 2017 και αυτή τη στιγμή έχει κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι τον Μάρτιο του 2024

Το «Hamilton», ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών, του Λιν Μάνουελ Μιράντα θα ξεκινήσει την πρώτη του περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο θεατρικός παραγωγός Κάμερον Μάκιντος δήλωσε ότι θα υπάρξει έναν νέος θίασος «για να φέρει αυτή τη σπουδαία παράσταση στις μεγαλύτερες πόλεις μας», παράλληλα με την παραγωγή στο Λονδίνο. 

«Η επίσκεψη στη Σκωτία θα είναι τέλεια», πρόσθεσε ο Μάκιντος, επειδή «η πραγματική ιστορία του Χάμιλτον ξεκίνησε από το ‘Αιρσαϊρ της Σκωτίας, όπου γεννήθηκε ο πατέρας του το 1700, πριν μεταβεί στο Νέβις στις Δυτικές Ινδίες».

Η πρώτη στάση της περιοδείας θα είναι το Μάντσεστερ στις 11 Νοεμβρίου. Θα μείνει στην σκηνή του «Manchester Palace για 15 εβδομάδες και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 27 Απριλίου.

To μιούζικαλ που αφηγείται την συναρπαστική ζωή του Αλεξάντερ Χάμιλτον παίζεται στο Λονδίνο από το 2017 και αυτή τη στιγμή έχει κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι τον Μάρτιο του 2024, σύμφωνα με τον Guardian.

Eκανε πρεμιέρα το 2015 στο «Public Theatre» της Νέας Υόρκης και έχει κερδίσει βραβεία και διακρίσεις μεταξύ αυτών το βραβείο Πούλιτζερ για την καλύτερη δραματική παραγωγή της χρονιάς, 11 βραβεία Tony, 2 Grammy και 7 βραβεία Olivier.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό