16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Halloween Big Sale για Windows 10 Pro με μόλις €8.65

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύς κόσμος αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω του θολού οικονομικού και πολιτικού τοπίου σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα να περιορίζει τα έξοδα του από οπουδήποτε μπορεί. Παρόλα αυτά, το να συνεχίζεις να χρησιμοποιείς έναν υπολογιστή με παρωχημένες εκδόσεις λογισμικού δεν είναι απλά κακό για την παραγωγικότητα σου, αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο πολύτιμα προσωπικά δεδομένα και να βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες καταστάσεις.

Η αγορά των Windows 10 Pro, Windows 11 ή Microsoft Office απευθείας από τη Microsoft είναι ομολογουμένως μια αρκετά δαπανηρή επιλογή, όμως, υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις πολλά χρήματα επιλέγοντας τις γνήσιες και νόμιμες άδειες χρήσης που προμηθεύετε και διανέμει το κατάστημα Godeal24 σε πολύ προσιτές τιμές. Με αφορμή το Halloween, το κατάστημα τρέχει μια εκπτωτική ενέργεια που σας φέρνει άδεια χρήσης Windows 10 Pro με μόλις €8.65, και φυσικά την δυνατότητα να αναβαθμίσετε εντελώς δωρεάν στην έκδοση Windows 11 αν το επιθυμείτε.

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue”.

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Place Order”.

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο “Choose Payment Methods”, όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό