20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

H Tesla έχει αναστείλει την παραγωγή στην Κίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, η Tesla ενημέρωσε τους εργαζόμενους της στο Gigafactory στη Σαγκάη της Κίνας να μην επιστρέψουν στην εργασία τους την Τετάρτη 6 Μαΐου, όπως είχε προγραμματιστεί μετά τη πενθήμερη άδεια εργασίας (Labor Day) της Κίνας. Οι διακοπές τους θα παραταθούν έως τουλάχιστον στις 9 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι η Tesla έχει αναστείλει πλήρως την λειτουργία του εργοστασίου για λίγες ημέρες.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ο λόγος για την παύση της παραγωγής του εν λόγω εργοστασίου, αλλά πηγές από την Κίνα ισχυρίζονται ότι αυτό οφείλεται σε ελλείψεις εξαρτημάτων. Εκτός από την αντιμετώπιση καθυστερήσεων στην παραλαβή ανταλλακτικών για το Model 3, η Tesla λέγεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με ένα σημαντικό μηχάνημα για την κατασκευή των αυτοκινήτων, το οποίο όμως επιδιορθώνεται.

Το Gigafactory της Κίνας είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτήν την περίοδο, καθώς το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Tesla στο Fremont στην Καλιφόρνια είναι κλειστό από τις 23 Μαρτίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό