20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Ειδήσεις Ελλάδα

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση 27″με οθόνη αφής που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα. Έχει ενσωματωμένο σύστημα ήχου, συνδεσιμότητα HDMI και το ίδιο λογισμικό webOS που τρέχει στις κανονικές τηλεοράσεις της εταιρείας.

Αν και θεωρητικά μπορείτε να το πάρετε παντού μαζί σας, το γεγονός ότι ζυγίζει σχεδόν 13 κιλά δεν το κάνει και τόσο εύκολο.

Εκτός από το βάρος του, το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι ότι κοστίζει 1.200 δολάρια για μία, εντέλει, οθόνη LG 27 ιντσών. Είναι μια οθόνη 1080p με μέγιστη φωτεινότητα 500 nits. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από καλό για προβολή σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και σε εξωτερικούς αν δεν βρίσκεστε σε άμεσο ηλιακό φως.

Η ισχυριζόμενη υποστήριξη Dolby Vision HDR είναι αστεία, λαμβάνοντας υπόψη την περιορισμένη φωτεινότητα αυτής της οθόνης. Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα ηχείων “Dolby Atmos” τεσσάρων καναλιών. καθώς ο ήχος προέρχεται από προγράμματα οδήγησης που είναι ασυνήθιστα ενσωματωμένα στη μία πλευρά ενός χαρτοφύλακα. Και παρά το γεγονός ότι τα ηχεία είναι τοποθετημένα πίσω από την οθόνη όταν είναι ανυψωμένη, ο ήχος παραμένει καθαρός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό