15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

H SsangYong ανανεώνει το Musso

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από 3,5 χρόνια η SsangYong παρουσιάζει σήμερα την ανανεωμένη έκδοση της τελευταίας γενιάς του Musso. Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρία, αισθητικά, ο αλλαγές δίνουν μια πιο τολμηρή και μυώδη στάση στο pickup της, ενώ το φέρνουν επίσης σε συμφωνία με την τελευταία γλώσσα σχεδιασμού της μάρκας.

Το Musso facelift διαθέτει νέα χρωμιωμένη μάσκα, η οποία είναι μεγαλύτερη από πριν, νέα φωτιστικά σώματα, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και πλευρικές ποδιές. Το όνομα του μοντέλου υπάρχει στη μέση της πίσω πόρτας, κάτω από το εταιρικό σήμα.
Το Musso είναι ένα pickup στο μέγεθος του Ford Ranger, με την εσωτερική του ονομασία να είναι Q200. Αυτό βασίζεται στην τελευταία γενιά του Rexton, κάνοντας χρήση του νέου πλαισίου (τύπου σκάλας), με το facelift να διατηρεί το ατσάλι υπέρ-υψηλής αντοχής (giga-steel) 1,5 Gpa, που είχε εξαρχής το μοντέλο. Παράλληλα, κάνει χρήση κατά 63% εξελιγμένου ατσαλιού υψηλής αντοχής, προκειμένου να προσφέρει μεγάλη στιβαρότητα, σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος.
Στον εμπρός άξονα διαθέτει διπλά ψαλίδια, ενώ πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Μηχανικά, κίνηση παίρνει από τον 2,2-λίτρων turbodiesel απόδοσης 181 ίππων με 420 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω τους 4-Tronic 4WD συστήματος, το οποίο προαιρετικά διαθέτει κλείδωμα διαφορικού. Για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 11,3 δευτ. (11,9 δευτ. με το αυτόματο κιβώτιο), με την μέση κατανάλωση του να ανακοινώνεται στα 9,6 λίτρα/100 χλμ.

Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Saracen, προσφέρει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, δερμάτινες Nappa επενδύσεις, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 9,2 ιντσών, που φέρει σύστημα πλοήγησης της TomTom.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό