20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

H Selena Gomez θα σας πείσει να υιοθετήσετε την τάση του graphic liner στο μακιγιάζ σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το graphic eyeliner είναι η τάση στο μακιγιάζ που θα μας κάνει να γίνουμε expert στα makeup eye looks.

Το graphic liner, που εστιάζει στα βλέφαρα και χτίζει γύρω από αυτά έναν μικρό πίνακα με έντονες γραμμές μεγαλώνοντας τα μάτια.Όπως πολλές άλλες τάσεις, έτσι και αυτή επιστρέφει ανανεωμένη από τη δεκαετία του ’60. Το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της εποχής εκείνης έκανε τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και σίγουρα πολύ εντυπωσιακά.

Το graphic liner του σήμερα μπορεί να γίνει όσο διακριτικό ή όσο έντονο αποφασίσετε εσείς και το μόνο που απαιτεί είναι σταθερό χέρι και όρεξη για δημιουργικότητα.

Αν ωστόσο ακόμα διστάζετε η νέα εμφάνιση της Selena Gomez θα σας πείσει!

H Selena Gomez, η οποία έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand που ονομάζεται Rare Beauty στην τελευταία της καμπάνια για το brand υιοθέτησε την τάση του graphic liner.

Υπεύθυνος για το μακιγιάζ στην διαφημιστική καμπάνια είναι ο celebrity make up artist Hung Vanngo που δημιούργησε ένα απίθανο graphic liner-μικρό έργο τέχνης.

Φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί με τους followers λεπτομέρειες και πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε.Πρόκειται για το Brow Harmony Precision Pencil, το Perfect Strokes Longwear Gel Liner και την All of the Above Weightless Eyeshadow Stick.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό