22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

H Razer παρουσιάζει ένα gaming laptop με οθόνη υψηλών ταχυτήτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Razer Blade Stealth 13 είναι ένα ultrabook που θέλει να κερδίσει τα σκήπτρα της κατηγορίας του gaming, όπου και αν βρίσκεται ο κάτοχός του.

Το ενδιαφέρον γύρω από αυτό το ισχυρό ultrabook επικεντρώνεται στην οθόνη του, η οποία δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν παρά τις 13.3 ίντσες της διαγωνίου της. Μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε μοντέλα με οθόνη ανάλυσης 4Κ ή το μοντέλο με την οθόνη Full HD, αλλά σε όλες τις πιθανές εκδοχές το στοιχείο που εντυπωσιάζει είναι ο ρυθμός ανανέωσης, ο οποίος φτάνει τα 120 Hz, επίδοση που θα ζήλευε μία desktop οθόνη.

Η Razer ισχυρίζεται ότι καταφέρνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των gamers με το νέο της μοντέλο, το οποίο και ορίζει νέα δεδομένα στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ολοκληρωμένα gaming εργαλεία. To νέο μοντέλο της Razer διατηρεί τον ευέλικτο χαρακτήρα ενός ultrabook με το λεπτό προφίλ του και το μικρό του βάρος.

Στο εσωτερικό του Razer Blade Stealth 13 βρίσκει κανείς στη θέση του επεξεργαστή τον Intel Core i7-1065G7, δέκατης γενιάς για αυξημένες επιδόσεις σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, με δική της μνήμη 4 GB RAM. H κεντρική μνήμη RAM του υπολογιστή φτάνει τα 16 GB και αυτή σε πολύ υψηλές συχνότητες χρονισμού που φτάνουν τα 3733 MHz, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι PCIe NVMe M.2 με συνολική χωρητικότητα 512 GB.

Προφανώς και για ένα τέτοιο μηχάνημα δεν θα περίμενε κανείς να είναι προσιτή η τιμή αγοράς, αλλά κάτι τέτοιο δικαιολογείται από τον πολύ πλήρη τεχνολογικό του εξοπλισμό. Στις ΗΠΑ, από όπου θα ξεκινήσει η εμπορική πορεία του εν λόγω μοντέλου, η τιμή εκκίνησης είναι τα 1799 δολάρια, με την καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση να κοστίζει 1999 δολάρια, τιμές που θεωρούνται αναμενόμενες για gaming προϊόντα αυτής της κατηγορίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό