16.8 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

H Premier League εξετάζει κυρώσεις στους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα κρούσματα Co19 στο αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διπλασιάστηκαν την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή δεν σκοπεύει να αναβάλλει τις επόμενες αγωνιστικές. Τα μέλη των ομάδων που κόλλησαν από 42… εκτοξεύθηκαν στους 90 και στο νησί έχει φουντώσει η συζήτηση για τον τρόπο και το σχέδιο που θα πρέπει να εφαρμοστεί ώστε να μην τιναχθεί στον αέρα η χρονιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, η Premier League σκέφτεται όλο και πιο έντονα να επιβάλλει κυρώσεις στους ανεμβολίαστους παίκτες, οι οποίοι αυτή την στιγμή αγγίζουν το 16%. Ποιες είναι αυτές οι κυρώσεις;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχουν πέσει στο τραπέζι τα εξής μέτρα:

Να ταξιδεύουν ξεχωριστά από την υπόλοιπη αποστολή Να γευματίζουν μακριά από τους συμπαίκτες τους τόσο στο προπονητικό κέντρο, όσο και στο ξενοδοχείο Να γίνει πιο αυστηρός ο έλεγχος για την είσοδό τους στα γήπεδα και την συμμετοχή τους στα παιχνίδια.

Από κει και πέρα, το πρωτόκολλο αναφέρει πως ο ανεμβολίαστος ποδοσφαιριστής όταν έρθει σε επαφή με κρούσμα, θα πρέπει να μείνει δέκα ημέρες σε καραντίνα και αυτό το γεγονός αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες αναβολής των αναμετρήσεων μίας ομάδας που έχει κρούσματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό