17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

H Polar αποκαλύπτει το πιο εξελιγμένο της smartwatch

Ειδήσεις Ελλάδα

To Polar Grit X είναι ένα από τα πιο καλά εξοπλισμένα έξυπνα ρολόγια που φιλοδοξεί να ικανοποιήσει όλους τους φίλους της περιπέτειας.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το Polar Grit X είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, αφού η λίστα με τα διαθέσιμα εργαλεία που προσφέρει σε όσους αρέσκονται στις εξορμήσεις στη φύση είναι μεγάλη. Έτσι, το μενού του Polar Grit X διαθέτει GPS, πυξίδα, αισθητήρες για μέτρηση ύψους, βημάτων, καρδιακού ρυθμού, καύσης θερμίδων, όγκου οξυγόνου και πολλά άλλα. Υπάρχει η δυνατότητα να θέσει κανείς ποικίλες υπενθυμίσεις, μέχρι και για τη χρονική στιγμή που θα πρέπει να ανεφοδιαστεί με τροφή ή υγρά.

Ένα άλλο στοιχείο που καθιστά χρήσιμο το νέο smartwatch της Polar είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς να αντλήσει πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, μέσα από τις μετρήσεις των αισθητήρων που αναφέρονται παραπάνω. Ουσιαστικά, η διαδικασία μετρήσεων του Polar Grit X είναι τέτοια που επιτρέπει την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τις δραστηριότητες, την εκγύμναση και άλλες μετρήσεις, μέσα από τη συνδυαστική ανάγνωση των στατιστικών.

Το εν λόγω smartwatch είναι πολύ ανθεκτικό, παρόλο που δεν ζυγίζει περισσότερα από 64 γραμμάρια, ενώ περνά με άνεση τις δοκιμές MIL-STD-810G για στρατιωτικού τύπου αντοχή σε ιδιαίτερες αντιξοότητες. Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 40 ωρών, ενώ με όλους τους αισθητήρες απενεργοποιημένους, καταφέρνει να λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία φόρτιση.

Υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζονται στην έγχρωμη οθόνη διαγωνίου 1.2 ιντσών καιρικές προβλέψεις δύο ημερών, χωρίς να είναι ανάγκη να υπάρχει σύνδεση με ένα smartphone, ενώ με τη βοήθεια του Smart Coaching που διατίθεται, δίνονται συμβουλές για τη βελτίωση των συνηθειών του κατόχου του σε επίπεδο υγείας. Η ενδεικτική τιμή πώλησής του στις ΗΠΑ, απευθείας από την Polar είναι τα 429 δολάρια και το κόστος ανεβαίνει ανάλογα με τα αξεσουάρ ή τα διαφορετικά λουράκια που μπορεί να το εξοπλίσει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό