22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

H MG επιστρέφει με το Cyberster

Ειδήσεις Ελλάδα

Για όσους συνδέθηκαν με αυτοκίνητα όπως τα Mazda MX-5, Toyota MR2, Fiat Barchetta και του MG TF, σίγουρα θα αναπολούν εκείνες τις πιο αγνές και σίγουρα πιο διασκεδαστικές ημέρες της αυτοκίνησης.
Από αυτά έχει μείνει μόνο το Miata καθώς τα διθέσια roadsters περνούν και αυτά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της νέας κατάστασης είναι το MG Cyberster που παρουσίασε η -κινέζικη πλέον- εταιρία.
Οι εικόνες που βλέπετε είναι από διαρροή και μπορούμε να έχουμε μία πρώτη γεύση από το ελκυστικό σχεδιαστικά roadster. Το οποίο φτάνει σε μήκος τα 4,535 μέτρα και είναι περίπου 62 εκατοστά μακρύτερο από ένα Mazda MX-5.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία του Cyberster αρχικά στην Κίνα και σε επόμενο στάδιο και στην Ευρώπη.
Υπάρχ0υν δύο επιλογές σε συστήματα κίνησης. Η βασική έκδοση έχει ένα μοτέρ στον πίσω άξονα με 314 ίππους, ενώ υπάρχει και έκδοση με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με έναν ακόμα κινητήρα στο εμπρός μέρος και απόδοση 544 ίππων.
Το πισωκίνητο Cyberster έχει τελική στα 193 χλμ./ώρα και το τετρακίνητο περίπου στα 200 χλμ./ώρα. Όσο για τα 0-100 χλμ./ώρα, το τελευταίο τα ολοκληρώνει σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες για τις μπαταρίες και την αυτονομία. Μάλλον όμως θα είναι σχετικά μικρές, για να κρατηθεί το βάρος χαμηλά και να παραμείνει ένα ενδιαφέρον οδηγικά αυτοκίνητο. Το πιθανότερο είναι να εφοδιάζεται με την συστοιχία των 64 kWh που υπάρχει και στο MG4, στο οποίο παρέχει αυτονομία 450 χιλιομέτρων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό