18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

H Maserati teasάρει την Levante Hybrid

Ειδήσεις Ελλάδα

Το περασμένο καλοκαίρι η Maserati παρουσίασε το πρώτο υβριδικό της μοντέλο, την Ghibli Hybrid, με την οποία “άνοιξε την πόρτα” της “ηλεκτροποίησης”, καθώς έχει ανακοινώσει ότι μέχρι το 2025 θα “ηλεκτροδοτηθεί” όλη η γκάμα της. Μετά την Ghibli, θα πάρει σειρά η Levante που θα προσφέρεται με υβριδικό σύνολο και σήμερα η ιταλική εταιρία έδωσε το πρώτο teaser της Levante Hybrid.

Παρότι δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες, είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι η Levante Hybrid θα κινείται από το ίδιο υβριδικό σύνολο που συναντάμε στην Ghibli, ήτοι ένας 2,0-λιτρος τετρακύλινδρος turbo κινητήρας με έναν εναλλάκτη 48 volt και έναν επιπλέον ηλεκτρικό υπερφορτιστή (e-Booster), που υποστηρίζεται από μια μπαταρία.
Η απόδοση συνόλου στο ιταλικό sedan αγγίζει τα 330 άλογα στις 5.750 σ.α.λ. και 450 Nm ροπής από τις 1.500 σ.α.λ., και για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 5,7 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 255 χλμ/ώρα. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα, μέσω ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.
Η Maserati Levante Hybrid θα παρουσιαστεί στις 13 του μηνός, στο περιθώριο της έκθεσης της Σαγκάη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό