16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H Lamborghini παρουσιάζει το SC63 για την επιστροφή της στο Le Mans

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο της LMDh αγωνιστικό για τους αγώνες αντοχής τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) από 2024, συμπεριλαμβανομένων των 24 ωρών του Le Mans, και την κατηγορία GTP του πρωταθλήματος IMSA, που περιλαμβάνει εμβληματικούς αγώνες όπως οι 24 ώρες της Daytona και οι 12 ώρες του Sebring, παρουσίασε σήμερα η Lamborghini.

Το όνομα αυτού SC63 και είναι βαμμένο στο πράσινο χρώμα Verde Mantisμ έχοντας κόκκινες και μαύρες λεπτομέρειες, όπως και τα χρώματα της ιταλικής σημαίας. Το monocoque πλαίσιο προέρχεται από τη Liger, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και κίνηση παίρνει από έναν 3,8-λίτρων twin-turbo υβριδικό V8 κινητήρα (με γωνία 90 μοιρών), ο οποίος αναπτύχθηκε από το τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού της εταιρείας, Squadra Corse.
H υβριδική μονάδα ισχύος αποτελείται από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (ERS), με συνδυασμένη μέγιστης ισχύ 500 kW (680 ίππους).

Τα κύρια εξαρτήματα του ERS, που περιλαμβάνονται στο ομολογκέ πρότυπο κιτ LMDh καλύπτουν πολλούς τομείς, με τον ηλεκτροκινητήρα (MGU) να έχει αναπτυχθεί από τη Bosch Motorsport.
Η διαχείριση ενέργειας και η αποθήκευση ενέργειας παρέχονται από την Williams Advanced Engineering, ενώ το επτατάχυτο υβριδικό κιβώτιο ταχυτήτων αναπτύσσεται από την Xtrac.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό