20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

H Groupama Ασφαλιστική γιορτάζει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης προσφέροντας δωρεάν εκπαιδεύσεις στις Πρώτες Βοήθειες

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύτιμος πυλώνας της σύγχρονης οικονομίας, με δραστηριότητα που καλύπτει πολλούς διαφορετικούς τομείς, η ιδιωτική ασφάλιση γιορτάζει τη δική της ημέρα στις 11 Νοεμβρίου. Η πρωτοβουλία που  ξεκίνησε το 2004 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε θεσμό, με κύριο σκοπό να υπογραμμίσει την πολύτιμη συμβολή των ασφαλιστικών εταιρειών στην προστασία της υγείας και της περιουσίας. Άλλωστε, όσοι διαθέτουν συμβόλαιο υγείας, κατοικίας, συνταξιοδότησης ή χρησιμοποιούν κάποιο όχημα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, γνωρίζουν τη σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης και αναγνωρίζουν έμπρακτα τη συμβολή των εταιρειών του κλάδου και στη δική τους καθημερινότητα και στην καθημερινότητα των κοντινών τους προσώπων.

Η Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία και τις αρχές που πρεσβεύει η Groupama Ασφαλιστική, η οποία, άλλωστε, διακρίνεται για τις πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ως μέλος ενός ομίλου με παγκόσμια παρουσία. Σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο με δυναμικές που αναπτύσσονται με απροσδόκητο τρόπο, η Groupama Ασφαλιστική υπογραμμίζει τον ρόλο που παίζει η ιδιωτική ασφάλιση στην προστασία της υγείας και της κατοικίας.

Η Groupama Ασφαλιστική, υποστηρίζοντας έμπρακτα τις αρχές του κλάδου, δίνει δυναμικό παρών στην Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, εστιάζοντας σε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναδεικνύει τη σημασία όχι μόνο της πρόληψης αλλά και της αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, οι 100 πρώτοι που θα προχωρήσουμε σε νέα ασφάλιση κατοικίας ή υγείας μέσω του Αποκλειστικού Δικτύου Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής, εντός του δεκαημέρου 6-16 Νοεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευτούμε δωρεάν στις Πρώτες Βοήθειες, μέσω του εξαιρετικά επιτυχημένου προγράμματος “The Life Savers”. Το πρόγραμμα “The Life Savers” αποτελεί μια διεθνή πρωτοβουλία του Ομίλου Groupama που παρουσιάστηκε το 2022 και έχει ως στόχο να ολοκληρώσει την εκπαίδευση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων παγκοσμίως στις Πρώτες Βοήθειες. Έως σήμερα, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν ήδη λάβει την πιστοποίηση “Life Savers”, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το εκπαιδευτικό σκέλος του προγράμματος.

Η Groupama Ασφαλιστική μετρά 95 χρόνια ιστορίας, στη διάρκεια της οποίας έχει παρουσιάσει στην ελληνική αγορά καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, που έχουν στόχο να κάνουν την ασφάλιση απλή και άμεση, ενώ ταυτόχρονα επενδύει στην άριστη και σύγχρονη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της. Παράλληλα, με πρωτοβουλίες, όπως το πρόγραμμα “The Life Savers”, αποδεικνύει την ισχυρή της δέσμευση για ενέργειες που καλλιεργούν μια κουλτούρα πρόληψης, προσφοράς και αλληλεγγύης.

Για την ενέργεια “The Life Savers” ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό